2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

84 بازدید | 11 پست

بچها با نمرات نهایی ریاضی ۱۹.۷۵ فیزیک۲۰شیمی ۲۰ زیست۱۹.۷۵ عربی۲۰ ادبیات۱۸ زبان ۱۸ دینی ۱۹  

تو قلم چی شیمی ۶۰تا۷۰ میزنم

ریاضی ۵۰تا۷۰ متغیرع 

فیزیک اکثرا ۶۰

زیست ۳۰ 

درسام تا الان ریاضی ی فصل موندع

فیزیک ۲فصل 

شیمی ۲فصل 

زیستم نصفم 

میشه تاتیر پرستاری اورد🥴 حتی راه دور

پزشکی قبول میشی 

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرااا همه اینو میگن من انقدددددد ناامیدم😐😂

خب اشتباه می‌کنی تا امیدی تو همه کار رو به بهترین نحو ممکن انجام دادی خیالت راحت باشه عزیزم ❤️

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
من ۲سال از درست دور بودم لا کتابم باز نکردم الانم ی روز خوبم ۹ ساعت ی روز ۸ ی روز۶ کمترن

طبیعیه فقط سعی کن ثابت اش کنی بهتره 

مرسی🥴❤️

خواهش می کنم 😘❤️