2789
عنوان

سقوط قسمت ۴🤕

409 بازدید | 14 پست

وای چرا این قسمت انقدر بد بود،من فقط وقتی آینه رو گرفته بود رو دست بچش میلرزیدم و بلند میگفتم نکن نکن توروخدا نکن! وای هیچوقت اینجوری تحت تاثیر قرار نگرفته بودم داشتم سکته میکردم خوب شد تموم شد اه

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قلبم داره از تو سینم میزنه بیرون خیلی حالم بد شد اصلا داغون شدم خدا لعنتشون کنه اخه این چ فیلمی بود من دیدم  

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  
فکر نکنم انجام بده بچشو بکشه سرشو میبرن

وای صحنه بدی بود دست بچه از فشار کبود شده بود،اذیت کردن بچه ها تحت هر شرایطی جوری نورون های مغزیه منو بهم میریزه که امکانش هست طرفو بزنم بکشم

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
میخواست هم خودشو هم بچشو بکشه ولی فک نکنم بکشه

اگه بکشه که که دیگه فیلم تمومه ولی خیلی حسی بدی ب بیننده منتقل کرد

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

من بودم زن داعشی میشدم ولی دلشو نداشتم بلایی سر بچم بیارم

اگه بکشه که که دیگه فیلم تمومه ولی خیلی حسی بدی ب بیننده منتقل کرد

اره واقعا من سردرد گرفتم

من بودم زن داعشی میشدم ولی دلشو نداشتم بلایی سر بچم بیارم

وای‌خاک توسرم منم داشتم ب این فکر میکردم😢😂

وای‌خاک توسرم منم داشتم ب این فکر میکردم😢😂

منم

و منی که دارم فک میکنم یه مادر به کجا میرسه که عزیزترینش با دست خودش بکشه  خدا واسه هیچکس نخوا ...

وای منم انقدر گریه کردم،فشارم افتاده،لعنت ب فیلم ساختنشون،دلم کباب شد برا بچه بیچاره،من ک مادرم و دلشو ندارم 

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲