zibamhamin مدیر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 443 عنوان به این عوضی چی بگم؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 22 پست یخچال خریدم ازش قیافش نو نو اونوقت دو روز بعد فهمیدیم خرابه زنگ زدم میگه میخواستی رود تر بفهمیمن با بدبختی پول جمع کردمدارم دیوونه میشم دیگه اون شماره رو جواب نمیده الان با یع شمارع دیگه میخوان بزنگم چی بگم نرم بشه پس بگیره؟ خیلی بیشزفه دعا کنید نینی م سالم باشه و بمونه❤❤ 1401/11/05 | 16:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zibamhamin مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 443 هیچی دیگه مگه کارشناس ندیده از کی خریدی؟ توی دیوار دیدم بعد شب بود دیگه شوهرم نبرد کارشناسی فقط رنگ برد گفتن بی رنگه ولی کیلومترش و بعدا فعمیدیم عوض کرده دعا کنید نینی م سالم باشه و بمونه❤❤
20mehrsa عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 12695 اگه خودت پیذا کردی ک اینا شگزدشونه از نمایشگاه دارم نمی شه با اطمینان خریدیکی از برادرای من نمایشگاه داره باز با این حال گاهی سر خودشم کلاه می ره
20mehrsa عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 12695 توی دیوار دیدم بعد شب بود دیگه شوهرم نبرد کارشناسی فقط رنگ برد گفتن بی رنگه ولی کیلومترش و بعدا فعمی ... همون حدس زدم دیوار بودهب نام زدی دیگه تمومهدختر ماشین و اینحوری نمی خرن
zibamhamin مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 443 همون حدس زدم دیوار بوده ب نام زدی دیگه تمومه دختر ماشین و اینحوری نمی خرن تقصیر شوهرهشاید باورت نشه ولی خیلی ماشین خریدهدفروخته اولین باره سرش کلاه رفته دعا کنید نینی م سالم باشه و بمونه❤❤
avens عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 3170 بچه ها من نمیخواستم برع صفه اول زدم یخچال ولی قضیه خیلی بزرگتره ماشین خریدم😭😭😭 اووومگه چند روز قرار کنسلی نذاشتین؟؟؟آخه تو خریدو فروش ماشین با نظر طرفین چند روز(۲۴_۴۸یاعت) مهلت میدن میگن راضی نبودیمعامله فسخ میشه
20mehrsa عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 12695 تقصیر شوهره شاید باورت نشه ولی خیلی ماشین خریدهدفروخته اولین باره سرش کلاه رفته دیگه کلاه رفته اینم جواب نمی ده دیگه مطمین باش
zibamhamin مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 443 اووو مگه چند روز قرار کنسلی نذاشتین؟؟؟ آخه تو خریدو فروش ماشین با نظر طرفین چند روز(۲۴_۴۸یاعت) مهل ... دیر تر فهمیدیم دعا کنید نینی م سالم باشه و بمونه❤❤