2777
2789
عنوان

همسرم میگه طلاق😔

1868 بازدید | 44 پست

سلام من شوهرم اصرار داره به طلاق😔 با اینکه دوستش دارم و تقریبا همه چیز عادی بود یهو گفت طلاقت میدم هیچی به نامش نیست جز حقوقش کسی میتونه بگه دادگاه از اول چقدر بصورت پیش قسط سکه تعیین میکنه؟تعداد سکه هام صد و چهارده تاست پدر و مادرم فوت شدن اگر طلاقم بده رسما آواره میشم میگه با وکیل حرف زدم تقسیط میکنه مهریتو😔یعنی سه ماه نیم سکه😭من چه گناهی کردم که یک زنم 

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔

بگو هر وقت داشتی مهریه ام کامل بدی بعد بگو نمیخوامت

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیربار طلاق نرو...نمیتونه الکی طلاقت بده،بهیچ وجه قهر نکن و خونه تو خالی نکن که عدم تمکین بگیره،آتیش رو سرت هم ریخت تکون نخور....بذار حداقل تحت فشار مجبور بشه چیزی به نامت بزنه.....یا اینکه حداقل خونه ات نشستی

مشکلتون چیه؟

مشکلمون خیلی الکیه ایشون بچه دار نمیشه چندبار باهاش حرف زدم میگه من درمان نمیکنم طلاقت میدم برو ازدواج کن الانم که میگم دیگه بچه نمیخوام غلط کردم میگه دیگه دیره تو زندگی رو بخاطر بچه برام سیاه کردی 😭ما فقط دو بار دکتر رفتیم برای درمان

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔

اسم طلاق رو اگه باز اورد بگو هر وقت تمام و کمال مهریه مو دادی ،فرداش نوبت دادگاه بگیر ،وگرنه من راضی به طلاق نیستم و تو هم انقدر باید بری بیای دادگاه که جونت درمیاد......اصلا زیربار نری ها،مخصوصا ک پدر مادرتون فوت شدن و الان حداقل خونه خودت نشستی

درکت نمیکنم. من اگه هم  قرار بود کنار خیابون بخوابم از بی پولی ، اول از همه به عزت نفسم احترام میذاشتم و جز به جدایی به چیزدیگری فکر نمیکردم. مهریه هم همونی که گفتن خیلی هم زیاد گفتن. الان با این قیمتا من شنیدم حتی سالی یه سکه هم قسط بندی کردن. هرچی که دستت رو گرفت شکر کن. از زن بودنت هم ناراحت نباش. ناراحت این باش که مستقل نیستی و براش چاره کن. 

یه خانم مستقل و قوی 
بگو هر وقت داشتی مهریه ام کامل بدی بعد بگو نمیخوامت

اینجوری نیست قانون کاملا طرف آقایونه😭قانون نیگه مرد هر وقت بخواد میتونه زنشو طلاق بده بدون هبچ دلیلی مهریه هم تقسیط میشه چون نداره 😭

اینجوری نیست قانون کاملا طرف آقایونه😭قانون نیگه مرد هر وقت بخواد میتونه زنشو طلاق بده بدون هبچ دلیل ...

خدا از سرسرشون نگذره الهی بیشرفا رو

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بگو مهریه مو بده طلاق بگیریم وگرنه بگو من طلاق نمیگیرم

شنیدم که دادگاه به نظر زن اهمیت نمیده نظر مرد مهمه که میگه طلاقت میدم

اینجوری نیست قانون کاملا طرف آقایونه😭قانون نیگه مرد هر وقت بخواد میتونه زنشو طلاق بده بدون هبچ دلیل ...

خدا لعنتشون کنه مخصوصا زنایی که میگن تو ایران زن و مردا با هم برابرن