سلام من شوهرم اصرار داره به طلاق😔 با اینکه دوستش دارم و تقریبا همه چیز عادی بود یهو گفت طلاقت میدم هیچی به نامش نیست جز حقوقش کسی میتونه بگه دادگاه از اول چقدر بصورت پیش قسط سکه تعیین میکنه؟تعداد سکه هام صد و چهارده تاست پدر و مادرم فوت شدن اگر طلاقم بده رسما آواره میشم میگه با وکیل حرف زدم تقسیط میکنه مهریتو😔یعنی سه ماه نیم سکه😭من چه گناهی کردم که یک زنم
خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
زیربار طلاق نرو...نمیتونه الکی طلاقت بده،بهیچ وجه قهر نکن و خونه تو خالی نکن که عدم تمکین بگیره،آتیش رو سرت هم ریخت تکون نخور....بذار حداقل تحت فشار مجبور بشه چیزی به نامت بزنه.....یا اینکه حداقل خونه ات نشستی
مشکلمون خیلی الکیه ایشون بچه دار نمیشه چندبار باهاش حرف زدم میگه من درمان نمیکنم طلاقت میدم برو ازدواج کن الانم که میگم دیگه بچه نمیخوام غلط کردم میگه دیگه دیره تو زندگی رو بخاطر بچه برام سیاه کردی 😭ما فقط دو بار دکتر رفتیم برای درمان
خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
اسم طلاق رو اگه باز اورد بگو هر وقت تمام و کمال مهریه مو دادی ،فرداش نوبت دادگاه بگیر ،وگرنه من راضی به طلاق نیستم و تو هم انقدر باید بری بیای دادگاه که جونت درمیاد......اصلا زیربار نری ها،مخصوصا ک پدر مادرتون فوت شدن و الان حداقل خونه خودت نشستی
درکت نمیکنم. من اگه هم قرار بود کنار خیابون بخوابم از بی پولی ، اول از همه به عزت نفسم احترام میذاشتم و جز به جدایی به چیزدیگری فکر نمیکردم. مهریه هم همونی که گفتن خیلی هم زیاد گفتن. الان با این قیمتا من شنیدم حتی سالی یه سکه هم قسط بندی کردن. هرچی که دستت رو گرفت شکر کن. از زن بودنت هم ناراحت نباش. ناراحت این باش که مستقل نیستی و براش چاره کن.