2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم نرو سراغ دعا نویس ک ی مشکلتو شاید حل کنه ولی صد تا مشکل دیگه وارد زندگیت میکنه

اخه چیکار کنم از خونه میندازنمون بیرون اجاره هستیم شوهرمم زمین داره میخوایم اونو بفروشیم مادرشوهرم نمیذاره😭

برو یکی از تاپیک های اولمه راجب دعا نویس نوشتم بخونش بعد تصمیم بگیر که بری یا نه  بخون ببین اگ ...

تاپیک( دیگه هیچ وقت سراغ دعا نویس نرین) پنجمین تاپیک اولمه

هُوَ مَعَکُم اَینَ ما کُنتُم🍃🕊
دعانویس نیستم اما درخواست بده 

منم بدم لطفا

من یک دختر موفقم یک دختری که بخودش افتخار می‌کنه چون مستقله و بخودش تکیه کرده بچگی سختی داشتم و زود بزرگ شدم از یه طرف بده این مستقلی... از طرفم خوب چون باعث شده به عقاید و افکار ارزشمندی دست پیدا کنم و خودم اولویت زندگیم باشم...خانوما لطف کنین به عقاید هم توهین نکنین شما خودتونم بکشین نمیتونین عقاید چندین ساله یه نفرو عوض کنین پس سرتون تو زندگی خودتون باشه  ...تاپیک ترسناک تکم کنین...  
 اخه چیکار کنم از خونه میندازنمون بیرون اجاره هستیم شوهرمم زمین داره میخوایم اونو بفروشیم مادرش ...

از خدا بخواه تا خدا هست چرا از بنده خدا میخوای. دعا نویس زندگیو داغون میکنه میدونم سخته شرایطت ولی نکن این کارو. 

من خودم ساحرم حاضرم باهاتون درین مورد بحث کنم بیاین گروه olumgharibekehanat تلگرام

کار گشا فقط خداس تا اون نخواد برگ از درخت نمیفته به کسی غیر خدا هم کارو سپردن کفره حالا شما هی دعا بنویس و سحرو جادو کن تا خدا نخواد چیزی نمیشه 

منم ترجیح میدم هرچی میخوام از خودش بخوام و ائمه و قران رو واسطه کنم 

شماهم تاپیکمو بخونی میبنی با دعا نوشتن و سحر و جادو علاوه بر ابتلا ب کفر چه بلاهایی سر ادم میاد

هُوَ مَعَکُم اَینَ ما کُنتُم🍃🕊