2777
2789
عنوان

دوچرخه رو دزدیدن

779 بازدید | 18 پست

دیشب خونه نبودیم تو ساختمانی هستیم که 6تا خانواده زندگی می کنند همه هم مذهبی صاحب خونمونم آخونده همه دوچرخه دارند حالا صاف اومدن دوچرخه ما رو دزدیدند که قفل داشت البته دوچرخه نو نو بود و دیسکی اینجا دوربین نداره خیلی اعصابم خورده الان حدود 20تومن هست نمی دونم چیکار کنیم

درسته گرونه ولی گرونتر از جونتون ک نیست گلم فدای سرتون رفع بلای جونتون

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈❤سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما سه سال پیش همین اتفاق افتاد مال همه پارک بود تو پارکینگ اند مال مارو برداشته بود پارسال مشخص شد یکی از ساکنین سابق بوده ک کلید تحویل نداده راحت چیزمیز برمیداشته و سر مسائل طلاق وخانوادکی همسرش لج افتاده بود لوش داد

Empty sky
درسته گرونه ولی گرونتر از جونتون ک نیست گلم فدای سرتون رفع بلای جونتون

چرا؟ چرا آدم نباید دزدی که تو محل زندگیشه و رو اشیا و اموالش زوم کرده واسه سرقت شناخت پیدا کنه.  الان این دزد یکی از همین ساختمون

شکایت کردیم و کلانتری هم رفتیم تو دیوار هم نگاه کردیم شما چیزی به ذهنتون میرسه منو راهنمایی کنید

فقط باید صبرکنی اگ کلانتری صورت جلسه کرده دیگ خوبه اما خب اگ بفروشه خونگی میفروشه مث مال ما دستتون نمیرسه مگ فرجی بشه من خیلی چشم داشتم بهش اخرش درسته داغون شده بود اما پیداشد

Empty sky
چرا؟ چرا آدم نباید دزدی که تو محل زندگیشه و رو اشیا و اموالش زوم کرده واسه سرقت شناخت پیدا کنه.  ...

من نگفتم پیدا نکنه گفتم فدا سرش غصشو نخوره دزدیدن حالا بشینه غصه بخوره ک چی

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈❤سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
فقط باید صبرکنی اگ کلانتری صورت جلسه کرده دیگ خوبه اما خب اگ بفروشه خونگی میفروشه مث مال ما دستتون ن ...

ما دوچرخه رو نو خریدیم اصلا نشد سوارش بشیم شوهرم تصادف کرد زانوش مشکل پیدا کرد نتونست سوار بشه منم باردار شدم اصلا یکبارم نشسته بودیم روش خیلی اعصابم خورده تو این گرونی دوچرخه خوبی بود 

چرا؟ چرا آدم نباید دزدی که تو محل زندگیشه و رو اشیا و اموالش زوم کرده واسه سرقت شناخت پیدا کنه.  ...

اصلا نمیشه به همسایه ها شک کرد چون همه با هم فامیل هستند و همه هم مذهبی از نوع آخوند