2777
2789
عنوان

مسکن ملی خوبه؟

32916 بازدید | 183 پست

واسه ما چند بار اس ام اس اومده که پول بریزیم هنوز نریختیم اولیش اسفند ماه اومده بود فکر میکنم الان باید دوتا قسط رو واریز کنیم ، به نظرتون خوبه؟ بعد چند سال تحویل میدن؟کسی هست قسطارو واریز کرده باشه؟؟؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون نه هر  ۴ ماه بعد چون گفتن اولویت با واریزی هست هر کی زودتر پول بریزه زودتر تحویل میدن

واقعا؟ 😳الان بهتون گفتن کی و کجا واحدتون رو میدن؟ بلوکو واحد مشخص کردن؟ 

اگر داری واریز کنی بهتر هست ،چون بالاخره ساخته میشه اگر چند سال هم طول بکشه  ما هم امیدواریم ب ...

ان شاالله، به شما هم چیزی نگفتن باید قسطارو بریزیم بعد جاش مشخص میشه چطوریه اصن؟ 

واقعا؟ 😳الان بهتون گفتن کی و کجا واحدتون رو میدن؟ بلوکو واحد مشخص کردن؟ 

ما قزوین هستیم ، بله گفتن قراره برای ۲۲ بهمن ی سریا واگذار بشن ، بقیه هم بعداز عید ، خونه ی ما دو طبقه هست و حیاط داره به خاطر همین سرعت ساختش خوبه

ان شاالله، به شما هم چیزی نگفتن باید قسطارو بریزیم بعد جاش مشخص میشه چطوریه اصن؟ 

فعلا که هنوز اتفاق خاصی نیفتاده ،دارن واسه مجوزات و کارهای اداری انجام میدم ،فکر کنم از سال دیگه شروع کنند به شروع ساخت

ما قزوین هستیم ، بله گفتن قراره برای ۲۲ بهمن ی سریا واگذار بشن ، بقیه هم بعداز عید ، خونه ی ما دو طب ...

اس ام اس هم نیاد میشه پول واریز کرد یا نه؟ چون اگه شما یک ساله ۳۲۰ تومن ریخته باشین پس هر ۴ ماه هم نبوده میشه یکجا پول واریز کرد؟ میپرسیم درست حسابی جواب ادمو نمیدن از بس شلوغه اینجا که املاکی ها ریختن دارن حواله میخرن فقط

اس ام اس هم نیاد میشه پول واریز کرد یا نه؟ چون اگه شما یک ساله ۳۲۰ تومن ریخته باشین پس هر ۴ ماه هم ن ...

ما ۲۰۰ تومن ریختیم یک ساله ، یک جا نمی‌دونم میشه ریخت یا نه ، ولی  شوهرم هروقت پول دستش بود واریز میکرد ، باید برید مسکن و شهرسازی بپرسید

ما ۲۰۰ تومن ریختیم یک ساله ، یک جا نمی‌دونم میشه ریخت یا نه ، ولی  شوهرم هروقت پول دستش بود وار ...

باید ۳۲۰ تومن باشه به ما که اینطوری گفتن.مرسی عزیزم ان شاالله بزودی و با دل خوش خونتو تحویل بگیری❤

باید ۳۲۰ تومن باشه به ما که اینطوری گفتن.مرسی عزیزم ان شاالله بزودی و با دل خوش خونتو تحویل بگیری❤

درسته از تیر 1401 افزایش قیمت داشته ، برای ما چون از پارسال شروع شده 200 البته موقع تحویل هم 50 باید بدیم ، ممنون گلم انشالله شما هم خیلی زود  صاحب خونه بشین 🌹🌹