2777
2789
عنوان

زنان

71 بازدید | 12 پست

سلام ،،من دو تا بچه دارم و نمیخام دیگه بچه دارسم،شوهرم هم نمیبنده،ای یو دی هم نمیخام بذارم و در کل همه راهها رو رفتم و میخام بدونم با این شرایط آیا عمل بستن لوله زنان انجام میدم یانه؟سن من هم ۴۲هست و آیا اگه آشنا داشته باشیم میشه این عمل و انجام داد یانه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشنا داری میشه ولی لکثر کسایی ک بستن بعدش اذیت شدن انگاری 

مننم میخواستم ببندم حرف شپا رو گفتن بعد ک از چن تا فامیل سوال کردم گفتن نه هیچ مشکلی نداریم 

بستگی ب شرایط بدنت داره 

طرف ما ک خیلی راضی بودن

مطمین هستی عزیزم ،اخه من شنیدم یا با سه بچه یا زیر۵۰نمیشه

من یه ماه پیش رفتم گفتم ک عملم کنه گف سنت کمه نمیشه مک ۳۲ سالمه ولی هم تختیم ۴۱ بود دکتر خودش بست واسش 

بمن گف بخشنامه داریم زیر ۴۱ نمیشه

من یه ماه پیش رفتم گفتم ک عملم کنه گف سنت کمه نمیشه مک ۳۲ سالمه ولی هم تختیم ۴۱ بود دکتر خودش بست وا ...

ولی کارشون بده شاید یکی تو ۳۰‌سالگی بخواد ببنده انقد بدم‌میاد ولی درکل ادم از اینده خبر نداره تا چهل صبر‌کنه بهتره

💔💔💔💔💔💔

ولی کارشون بده شاید یکی تو ۳۰‌سالگی بخواد ببنده انقد بدم‌میاد ولی درکل ادم از اینده خبر نداره تا چهل ...

اره منم میخوتم ببندم ولی بخشنامه اومده ک فرزند اوری بشه بیشتر

اخه منی ک سه تا بچه دارم و دیگه نمیخوام

ولی دکترم  دید ک خیلی مسمم رواینکار گف برو ۶ماه یه سال دیگه بیا واست انجام میدم

عملش سرپایی هست ،یا با بیهوشی،دردی هم داره آیا  

زن عموم تو سن سی و خورد  بست چهارتا بچه داره البته سال 93,4اینا بود که این کارو کرد

ذهنم درگیره درگیر خیلی چیزا حتی درگیر کلمه که قبل کلمه نوشتم🥲😐😇