2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زندگی مردم قرار بود تو دلار پنج تومنی قفل بشه .ما پوست کلفت تر از این حرفاییم😐

دلار ۲۰۰ هم بشه طلا ۴ میلیونم بشه بازم هستن که دلار و طلا بخرن و صف بکشن پس حققمونه این وضعیت

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
دلار ۲۰۰ هم بشه طلا ۴ میلیونم بشه بازم هستن که دلار و طلا بخرن و صف بکشن پس حققمونه این وضعیت

دقیقا. البته تقصیر مردم هم نیس چون میبینه این چه بخره چه نخره قیمت قراره بالا بره و پولدار میره میخره پولدار تر میشه مردم عادی هم اگه سرمایه ناچیزی هم داشته باشن روز بروز ناچیز تر میشه .من خودم تابستون پنجاه تومن پول داشتم باهاش هیچی نگرفتم بعد خوابوندم بانک مسدود کنن بعد چند وقت بهم وام بدن الان وام و گرفتم صد تومن دستمه ماهی سه تومن قسطشه و ارزشش از اون پنجاه تومنی که تابستون داشتم کمتره.زیبا نیست؟

اگه تابستون همین پنجاه تومن و میزاشتم رو پول ماشینم میتونستم دنا بخرم الان با اینکه ماشینمم قیمتش بالا رفته ولی صد میزارم روش باز سی تومن کم دارم 😊همچین مملکت بی در و پیکری داریم