2777
2789
عنوان

بچم باز مریض شده خدایا چرا بچه من

| مشاهده متن کامل بحث + 1591 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله زود خوب بشه 

بدنش ضعیف شده واسه همین زودتر بیماری میگیره ، سعی کنین از سال دیگه تو شهریور ماه حتما واکسن آنفولانزا بزنید واسش

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

عزیزم چند وقتشه تا سرما خوردگیش شدید نشده ببر متخصص بهش دارم بده عزیزم والا من الان شاید ده پانزده ر ...

باورت میشه یخچالمون پر داروعه دکترم میبرم دارو تکراری حالا میدم بخوره هم فرقی نمیکنه

همون درگیریم.باور کن وقتی می‌فهمیدم بچه هام مریضن همیشه کلی گلایه و شکایت داشتم الان میگم فقط به سرماخوردگی الهی شکر خوب میشه.تو هم با این مریضی نکبت که ول کن نیست مدارا کن.بره این فصل زودتر تمام شه

آزمایشش دادین؟؟خوب شاید بدنش عفونت کرده  ک پشت سر هم سرما میخوره باید بیشتر مواظب دمای خونه ب ...

بله یه هفته بیمارستان بودم خیلی ازمایش ازش گرفتن نه عفونت نداره کم خونه فقط

باز پسرت مدرسه میره دخترمن 11 ماهشه همشم تو خونه هیجا هم نمیریم  

هیچ جا یعنی مهمونی هم نمیری گلی؟؟ 

مهمون هم نمیاد؟؟ حتی خانواده های خودتون؟؟ 

ببین فرض رو بر این بذار بچه ات بدنش حساسه با توجه به بستری وقتی کسی مياد رک و راست بگو فعلا روبوسی نکنین 

خیلی وقتا ویروس از همین بوس کردن و نزدیک بودن صورت به بچه ها منتقل میشه 

انشاالله که خوب بشه زودتر 

نور خواهی مستعد نور شو....