sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6981 عنوان بیاین نظر بدید 205 بازدید | 16 پست بچه ها من زیاد توی استایل نیستم میخوام برای روپوش شلوار بگیرم توپرم نه لاغرم نه چاق ولی رون پاهام زیاد چاق نیست بنظرتون چه مدلی و چه رنگی بگیرم؟مام استایل، مام فیت،نیم بگ، مام بگ،بگ ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است! 1401/11/05 | 07:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6981 عزيزم اول به توضيح مختصر راجع به اين مام ها بده😅 مام استایل و مام فیت همینن که بالا گشادتره پایین یکم تنگ میشه مام فیت یکم جذب ترهبگ حالت دمپا هست ولی نسبت به دمپا از بالاتر گشاد میشه تا پایین کفشم میادنیم بگ هم حالت راسته گشاد ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6981 زود بگم عکس پلیز عکس چیتازه میخوام برم بخرم ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
نگارراد عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 5593 مام فیت گرفتم تو پا قشنگهالبته اگه روپوشت کوتاه اگه بلنده جذب بخر بنظرم
dabiri عضویت: 1400/09/28 تعداد پست: 1671 عکس چی تازه میخوام برم بخرم گفتی توپری عکس هیکل لازم نیست به نظرت
صمیمیت عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 3269 من معمولا بوتکات و بگ یا نیم بگ رو ترجیح میدم . الهم عجل الولیک الفرج
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6981 مام فیت گرفتم تو پا قشنگه البته اگه روپوشت کوتاه اگه بلنده جذب بخر بنظرم جذب مشکیا؟خودمم مام فیت خیلی دوست دارم شما چاقید یا لاغر بهتون میاد؟ ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6981 گفتی توپری عکس هیکل لازم نیست به نظرت نه توضیح دادم که با توجه به اون نظر بدین ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
نگارراد عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 5593 جذب مشکیا؟ خودمم مام فیت خیلی دوست دارم شما چاقید یا لاغر بهتون میاد؟ من چاق نیستم لاغرم نیستم باقد۱۵۸۵۹,😅😅😅تصور کن خودتاره خیلی دوسش دارم جدای از اومدن باهاش راحتم
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6981 من چاق نیستم لاغرم نیستم باقد۱۵۸ ۵۹,😅😅😅 تصور کن خودت اره خیلی دوسش دارم جدای از اومدن باهاش را ... میدونم منم همین جورم تقریبافقط بنظرتون چه رنگی بگیرم که مثلا به مانتو چهارخونه هم بیاداین رنگی خوبه یا رنگ دیگه میدونید بگیدببخشید تار هست😂 ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
نگارراد عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 5593 مانتو چهارخونت چ رنگیه این عکس اصن مشخص نیسمن زݝالی گرفتم خیلی قشنگه
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6981 مانتو چهارخونت چ رنگیه این عکس اصن مشخص نیس من زݝالی گرفتم خیلی قشنگه ابی پررنگ و مشکی و این تم ها هستابی روشن و سفید هم دارم ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
نگارراد عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 5593 ابی پررنگ و مشکی و این تم ها هست ابی روشن و سفید هم دارم بنظرم برو بپوش هرکدوم بهتر بود ولی زݝالی هم بهش میاد