دو ساله نفخ دارم همش داره بیشتر میشه دو بار دکتر رفتم دارو داده ولی هیچ اصن خوب نمیشم دارم اذیت میشم میدونید که نفخ چقد بده مخصوصا تو جمع یا کسی هست .تو رو خدا مسخره نکنید واقعا خودم موندم دیگ خسته شدم 😔😔😔😔
هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
نخ و لوبیا ها رو حتما باید دو یا سه بار خیس کنی و آبشو عوض کنی حتی یه بار بزاری بجوشه بعد آبشو عوض کنی بعد بریزی تو غذا
حتما تو هر غذایی یه مشت زیره بریز
ولی منم واسه این رفتم دکتر قرص داد هر وقت نفخ زیاد باشه میخورم خوب میشه
گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد
مرسی عزیزم با دارو آدم خوب میشه ؟ فردا میخوام برم دکتر چون دیگ افتضاح شدم همش هم دل درد دارم ...
آره حتما برو
یه دارو داده بهم که از آویشن درست میشه
اصلا عین آب رو آتیش میمونه این قرصه
سریع خوب میشم
گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد