2821
2789
من  اصلا عجیب  دماغم بزرگ میشه تو عکسا   نمیدونم لنز دوربین چه خصومتی با بینی من د ...

برا همه بزرگ میکنه برا دوستمم همینه عادی که میبینمش مشکلی نداره تو عکسا اندازه چماغ😐

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای خدانکنه یکی از من عکس بگیره😰

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
بعد گذشته از عکس  چرا ادم تو بعضی اینه ها خوشگله بعضیاشون ن🤔😐😐😐

دقیقا😂

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
خدایش این فیلترها آدم رو قشنگ میکنه نه حالت عادی

فیلتر که منو داغون میکنه😂😂

واااا حالا مردا خودشون سرتا پا پر از ایرادن😒

تو این یه مورد خداییش اون خیلی خوش عکسه..لامصب از خودش قشنگ تر میشه عکساش

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز