ممنون عزیزم بنظرت خوبه وزنش تا پنج ماهگی آب هم نتونستم بخورم فقط با سرم زنده بودم
اره بابا مهم نیس اگر ریز باشه من دخترم به دنیا اومد زیر 3 کیلو بود ولی زایمانم خوب بود و ماهای اخر تنگی نفس و.... نداشتم الان دومی درشت تره فشار روی لگن و اینا زیاده تنگی نفس شدید داشتم
اره اولیه بعد از ۳ سال انتظار خیلی هیجان داره از الانم دارم لحظه شماری میکنم😁 شوهرمم میگه یعنی ۸ ...
الهی انشالله سالم بغلش بگیری 😍
فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
هنوز اول راهی منم هشت ماهمه الان دیگه واقعا نمیتونم بخوابم از تکون هاش از اینکه هر دقیقه بلند شی پهل ...
منم 7 ماهمه
خیلی اذیتم
معدم سنگین شده
شکمم سنگین شده انگاری 20کیلو وزنشه
ب سختی پهلو. ب پهلو میشم 😭
با اینکه شکمم خیلی کوچولوعه ولی خیلی اذیتم شبا ب سختی میخوابم
فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🧿واسه' من ' فقط یکی [خاصه] اونم علمدار کربلا🌷اقا عباسه🌷خدایا میدونم با وجود ♥️آقا ابوالفضل ♥️تو زندگیم خیییلی معجزه ها تو زندگیم درحال رخ دادنه🙏🧿همینجور که تا الان شاهد صدها معجزه از طرفشون بودم🤗🙏🌹🧿 ممنونم خدایا🌹🧿لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین مچکرم ازتون ❤️😔