2410
2561
عنوان

بی خوابی در بارداری

216 بازدید | 34 پست

دوستان تازه دیروز فهمیدم باردارم

شبا با اینکه خیلی خسته ام خوابم نمیبره

موقع خواب که میشه فکر و خیال میاد سراغم

شما تجربه دارید؟ طبیعیه؟

برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍

من بخاطر تکرار ادار بی خوابی داشتم😐و ماه اخر ادم بی خواب میشع خیلی احتمالا بخاطر ترس و استرسی که پیدا کردی واسه بارداری اینجوری شدی نه بحاطر خود بارداری چون اولاش هستی

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2571

احتمالا چون هنوز جنین رشد نکرده و در موردش نگرانی میاد سراغت شایدم یه چیزی تو بدنت کمه 

ولی بیخوابی الان خوراک خودمه 

ماهای اخر بخاطر دسشویی و تکون بچه و خارش بدن و...  اینجوری میشم 

2456
من بخاطر تکرار ادار بی خوابی داشتم😐و ماه اخر ادم بی خواب میشع خیلی احتمالا بخاطر ترس و استرسی که پی ...

اره یه خورده نگرانی دارم و هنوز شوک زده ام

از وقتی فهمیدم به شدت هیجان زده ام😁😁

خب بخاطر همینه نه بخاطر خود بارداری سعی کن خودتو ریلکس کنی چون خیلی از این بی خوابی ها خواهی کشید ارزوی یه شب خواب راحت 🤣پس از هر فرصتی استفاده کن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
2568
هنوز اول راهی منم هشت ماهمه الان دیگه واقعا نمیتونم بخوابم از تکون هاش از اینکه هر دقیقه بلند شی پهل ...

عزیزم انشاالله صحیح و سالم بیاد تو بغلت

از چند وقتگی شروع میکنه ورجه وورجه کردن😁؟

و از کی باید بشینی بعد پهلو به پهلو بشی؟

اره . آزمایش دادی ؟ آهن خونت خوبه ؟ بهتره ب افکارت پرو بال ندی خدایی نکرده دچار افسردگی بعد زایمان ن ...

نه هنوز تازه دیروز فهمیدم😁

بیشتر فکرای هیجانیه😅

عزیزم انشاالله صحیح و سالم بیاد تو بغلت از چند وقتگی شروع میکنه ورجه وورجه کردن😁؟ و از کی باید بش ...

اگه بارداری اولته از ۲۰ هفتگی احتمالا بفهمی حرکاتش رو این نشستن پهلو به پهلو شدن هم الکیه اصلا ربطی نداره به بند ناف جنین .بند ناف از حرکات خود جنینه نه مادر