2821
2789
عنوان

خسته شدم دیگه...

217 بازدید | 8 پست

کاش میشد یکی از اینده بیاد بهم بگه دووم بیار درست میشه

کاش میشد برای یه ساعتم شده استرسا و ترسامو بریزم دور و یکم خوش باشم

کاش انقد که من واسه خانواده م ارزش قائلم و دوستشون دارم اونام منو دوست داشتن

خسته شدم از دویدن و نرسیدن از سرکوفت از دخالت از کمبود محبت

واقعا توان اینکه بگم چیشده و مشکلم چیه رو ندارم فقط به همدردیتون نیاز دارم😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انسان حق داره خسته بشه...و اینو میدونی که همه ما تو زندگیمون یه روزایی داشتیم که گفتیم این دیگه آخر خطه ولی میبینی؟ 

هنوز این جاییم، زنده ایم و هنوز داریم نفس میکشیم. هنوز درد اون روزا تو استخونمون میپیچه ولی ازش گذشتیم. یادت بیار؛ همه اون چیزایی که ازش گذشتی. روزایی که فک میکردی آخرشه ولی نبود. شبایی که فک میکردی صبح نمیشه ولی شد‌. 

میبینی؟ نمیتونیم بگیم کاملا درست میشه ولی میگذره...:)

تو حق داری خسته بشی چون انسانی حق داری اذیت بشی ولی حق نداری تسلیم بشی> یکم استراحت کن با قدرت ادامه بده:)

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.
انسان حق داره خسته بشه...و اینو میدونی که همه ما تو زندگیمون یه روزایی داشتیم که گفتیم این دیگه آخر ...

فقط کاش زودتر تموم بشه

من دیگه واقعا نمیتونم

هرچی فکر میکنم دیگه بیشتر نمییییتونم

فقط بخاطر داداشم خودکشی نمیکنم وگرنه واقعا از اونم نمیترسم

فقط کاش زودتر تموم بشه من دیگه واقعا نمیتونم هرچی فکر میکنم دیگه بیشتر نمییییتونم فقط بخاطر داداش ...

خودکشی نکن تو هنوز نمیدونی فردا چی تو انتظارته و قراره چه اتفاقای خوبی برات رقم بخوره..یه لیوان اب و دوتا فندک روشن رو درنظر بگیر..ما ادما مثل این دوتا فندکیم گاهی خوشحالیم و سرزنده...حالا یکی از فندک هارو اگه تو اب فرو کنی خاموش میشه و هرچی سعی کنه روشن نمیشه...میبینی؟گاهیم خسته و ناتوان میشیم و نمیتونیم روشن باشیم:) ولی این اخر راه نیست..اگه فندک روشن و بیاری نزدیک فندکی که خاموشه،،فندک خاموشه روشن میشه!

باکمک و کنار هم بودن بازم میتونیم شادو سرزنده باشیم و اینکه امیدوارم زودتر خوب شی

خودکشی نکن تو هنوز نمیدونی فردا چی تو انتظارته و قراره چه اتفاقای خوبی برات رقم بخوره..یه لیوان اب و ...

ممنون عزیزم

فکر نمیکنم خوب بشم زخمام روز به روز عمیقتر میشه

خدا کنه یا زودتر دردشون کمتر بشه یا راحت بشم

ممنون عزیزم فکر نمیکنم خوب بشم زخمام روز به روز عمیقتر میشه خدا کنه یا زودتر دردشون کمتر بشه یا را ...

اون زخمان باعث میشن قوی شی و باقدرت سمت هدفت بری