2777
2789

من دندونام ريزه بازم تراش ميدن؟؟؟بينشونم فاصله هست بيشتر يكم 

نميفهمم كامپوزيت كنم يا لمينت 

قيمت حدودي هر واحد چنده

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
من دندونام ريزه بازم تراش ميدن؟؟؟بينشونم فاصله هست بيشتر يكم  نميفهمم كامپوزيت كنم يا لمينت&nb ...

من میخوام انجام بدم.هرواحد ۳۵۰۰ شروع میشه.

اگه دندونات صافه ‌کامپوزیت کن.

اگه صاف نباشه باید لمینت کنی.

کامپوزیت رو نمی‌تراشن.

تو قیمت نداری؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام انجام بدم.هرواحد ۳۵۰۰ شروع میشه. اگه دندونات صافه ‌کامپوزیت کن. اگه صاف نباشه باید ...

دندونام صاف صافه فقط فاصله دارن 

اخه كامپوزيت ميگن عمرش كمه 

سال پيش كامپوزيت از يه متخصص زيبايي و ترميمي پرسيدم گفت ٢٩٠٠البته ايشون خيلي كارش تميزه و نسبت به بقيه جاها گرونتر ميگه لمينتو نپرسيدم 

ميخاستم برم ارتو اما زمان بره حالو حوصلشو ندارم

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
اگه صافه کامپوزیت کن.ارتودنسی خیلی سخته من کردم.ولی بر گشت

ميگم همه فكمو بايد بزنن يا طرح لبخند 😅😅🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

اگه وضع مالیت خوبه ۱۰ تا بالا ۱۰ تا پایین. اگه ن.۸ واحد بالا شامل طرح لبخند

مرسي🥰🥰🥰فك كنم پنجاه شصت تومني برام اب بخوره🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

لمینیت ک کل دندونو تراش میده هیچی از دندون خودت نمیمونه دندونای خودتو حفظ کن جاش کامپوزیت کن

من دندونام ريزه بازم تراش ميزنن بينشم فاصله هست

بچه ها میشه لطفا تو تهران ب جا معرفی کنید کار ونیر کامپوزیت طبیعی انجام بده خیلییی رو طبیعی بودنش حس ...

يجا شيما كاتوزيان رفته بود يادم نيست تو پيجش ببين خيلي قشنگه دندوناش