parvaneeeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 1378 عنوان لمینیت دندان 957 بازدید | 31 پست کی انجام داده.یا تو فکرش تا عید انجام بده 1401/11/04 | 23:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گندم_خانم_ عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 20375 من دندونام ريزه بازم تراش ميدن؟؟؟بينشونم فاصله هست بيشتر يكم نميفهمم كامپوزيت كنم يا لمينت قيمت حدودي هر واحد چنده 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
parvaneeeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 1378 من دندونام ريزه بازم تراش ميدن؟؟؟بينشونم فاصله هست بيشتر يكم نميفهمم كامپوزيت كنم يا لمينت&nb ... من میخوام انجام بدم.هرواحد ۳۵۰۰ شروع میشه.اگه دندونات صافه کامپوزیت کن.اگه صاف نباشه باید لمینت کنی.کامپوزیت رو نمیتراشن.تو قیمت نداری؟
misha174 عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 94 من میخوام انجام بدم.هرواحد ۳۵۰۰ شروع میشه. اگه دندونات صافه کامپوزیت کن. اگه صاف نباشه باید ... من تازه کامپوزیت کردم هر واحد 1.500
گندم_خانم_ عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 20375 من میخوام انجام بدم.هرواحد ۳۵۰۰ شروع میشه. اگه دندونات صافه کامپوزیت کن. اگه صاف نباشه باید ... دندونام صاف صافه فقط فاصله دارن اخه كامپوزيت ميگن عمرش كمه سال پيش كامپوزيت از يه متخصص زيبايي و ترميمي پرسيدم گفت ٢٩٠٠البته ايشون خيلي كارش تميزه و نسبت به بقيه جاها گرونتر ميگه لمينتو نپرسيدم ميخاستم برم ارتو اما زمان بره حالو حوصلشو ندارم 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
گندم_خانم_ عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 20375 من تازه کامپوزیت کردم هر واحد 1.500 راضيي همه رو تو يه جلسه انجام ميده 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
parvaneeeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 1378 من تازه کامپوزیت کردم هر واحد 1.500 تهران؟من دندونام کجه کامپوزیت نمیشه.میشه عکس دندونت بدی.چه عددی انتخاب کردی برا رنگش
parvaneeeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 1378 دندونام صاف صافه فقط فاصله دارن اخه كامپوزيت ميگن عمرش كمه سال پيش كامپوزيت از يه متخص ... اگه صافه کامپوزیت کن.ارتودنسی خیلی سخته من کردم.ولی بر گشت
گندم_خانم_ عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 20375 اگه صافه کامپوزیت کن.ارتودنسی خیلی سخته من کردم.ولی بر گشت ميگم همه فكمو بايد بزنن يا طرح لبخند 😅😅🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
parvaneeeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 1378 ميگم همه فكمو بايد بزنن يا طرح لبخند 😅😅🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ اگه وضع مالیت خوبه ۱۰ تا بالا ۱۰ تا پایین.اگه ن.۸ واحد بالا شامل طرح لبخند
kiss_me_in_the_ocean عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 9372 بچه ها میشه لطفا تو تهران ب جا معرفی کنید کار ونیر کامپوزیت طبیعی انجام بده خیلییی رو طبیعی بودنش حساسم از این خیلی سرامیکی ها و مصنوعی نمیخوام ✨🤍love me like you do
kiss_me_in_the_ocean عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 9372 لمینیت ک کل دندونو تراش میده هیچی از دندون خودت نمیمونه دندونای خودتو حفظ کن جاش کامپوزیت کن ✨🤍love me like you do
گندم_خانم_ عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 20375 اگه وضع مالیت خوبه ۱۰ تا بالا ۱۰ تا پایین. اگه ن.۸ واحد بالا شامل طرح لبخند مرسي🥰🥰🥰فك كنم پنجاه شصت تومني برام اب بخوره🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
گندم_خانم_ عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 20375 لمینیت ک کل دندونو تراش میده هیچی از دندون خودت نمیمونه دندونای خودتو حفظ کن جاش کامپوزیت کن من دندونام ريزه بازم تراش ميزنن بينشم فاصله هست 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
گندم_خانم_ عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 20375 بچه ها میشه لطفا تو تهران ب جا معرفی کنید کار ونیر کامپوزیت طبیعی انجام بده خیلییی رو طبیعی بودنش حس ... يجا شيما كاتوزيان رفته بود يادم نيست تو پيجش ببين خيلي قشنگه دندوناش 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚