2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارتت رمز پویاش فعاله دیگه؟ 

بعد بزن درخواست رمز پویا برات اس ام اس میاد اون رمزو وارد کن

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
رمز دوم داری؟ بزن رو همون گزینه رمز پویا برات ی رمز ارسال میشه بزن همونو

نه میخوام رمز پویا فعال کنم بانک مسکن ولی تو ویدیو اموزشی زده فعال کردن نسخه پیامکی یا اپلیکیشن کدامش رو باید فعال کرد؟

بچه هاسقف کارت  ب کارت برای شماچقدره برای من پنج ملیون کاش میشدبیشترباشع

برا همه همونه واقعا کاش میشد بیشترباشه 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
اول باید بری عابربانک همون بانک فعالش کنی

میخوام رمز پویا فعال کنم بانک مسکن ولی تو ویدیو اموزشی زده فعال کردن نسخه پیامکی یا اپلیکیشن کدامش رو باید فعال کرد؟

کارتت رمز پویاش فعاله دیگه؟  بعد بزن درخواست رمز پویا برات اس ام اس میاد اون رمزو وارد کن

نه میخوام رمز پویا فعال کنم بانک مسکن ولی تو ویدیو اموزشی زده فعال کردن نسخه پیامکی یا اپلیکیشن کدامش رو باید فعال کرد؟

میخوام رمز پویا فعال کنم بانک مسکن ولی تو ویدیو اموزشی زده فعال کردن نسخه پیامکی یا اپلیکیشن ک ...

ازخود بانک فعال کن مطمئن، تره

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
و شماره موبایل و کارت به اسم خودت باشه حتما 

نه میخوام رمز پویا فعال کنم بانک مسکن ولی تو ویدیو اموزشی زده فعال کردن نسخه پیامکی یا اپلیکیشن کدام ...

یعنی رمز پویات فعال نیست خودت از طریق پیامک یا اپلیکیشن میخوای فعالش کنی؟ نمیدونم من تاحالا انجام ندادم 

من بانک رمز پویامو فعال کرده 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨