2777
2789
عنوان

همسايمون

309 بازدید | 26 پست

همسايه بغليمون رو ميگم ما يه بلوك ٤طبقه هر طبقه دوواحد هستيم 

خواه يا نخواه صدا ردو بدل ميشه صداي ما صداي همسايه بالايي و پاييني

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما كلا زياد مهمون نداريم يعني راه دوريم و مهمون بازي نداريم بقيه واحدا كه دارن كلا همسايه هامون اهل تذكر اينا نيستيم بچه شلوغ كنه بريم نامه بندازيمو اينا در كل اعضا به كار هم كار ندارن از سال ٩٦اينجاييم من خانم واحد كناريمون بالايي و بقيه جز يكيشون رو نديدم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

اما چيزي كه برام جالبه و امروز ميون صحبتا همسرم گفت اين بود كه واحد بغليمون خيلي خيلي بافرهنگن يه بچه دارن كلا ولي جالبته تو اين همه سال يك دفعه صداي دعواشون نيومده يك دفعه صداي قهقهه شون نيومده فقط بارها تو پزيرايي بودم وصداي اروم اقاهه كه باخانمش حرف ميزده رو شنيدم

يه جوري با خانمش حرف ميزنه كه انگار ملكه يا يه شخص خيليييييي بالاييه مثلا 

خانمم شما اول 

صبر كنيد من دراسانسور رو باز كنم

يا كيفتون رو ميارم 

با همين لحن و بسيار اروم 

اما چيزي كه برام جالبه و امروز ميون صحبتا همسرم گفت اين بود كه واحد بغليمون خيلي خيلي بافرهنگن يه بچ ...

خوش به حالتون 

یه همسایه ی دیوار به دیوار داریم انگار توی طویله هستن

داد میزنن بچه توی خونه یهویی ساعت دوازده شب شیپور میزنه ،طبل میزنه

من اوايل فكر ميكردم شاغلن چون ساعت سه كه خونه ميرسم هر روز پيك مياره نهار براشون اما همسرم گفت خانه دارن 

عجيب بود واسم اخه هر روز نهار از بيرون و خانمشونم خانه دار

خوش به حالتون  یه همسایه ی دیوار به دیوار داریم انگار توی طویله هستن داد میزنن بچه توی خونه ی ...

اخه من واقعا موذب ميشم تو خونه حرفم بزنم🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ اينقد كه اروما 

ميگم ما دعوا ميكنيم البته دادو بيداد نميكنيم اما خب دعواس اينا ميگن اينا چه جونورايين 

خوش به حالتون  یه همسایه ی دیوار به دیوار داریم انگار توی طویله هستن داد میزنن بچه توی خونه ی ...

ما هم یکی اینطوری داریم انگار داره توی خیابون داد میزنه از صبح تاشب فحش کاری و داد زدن کاره خانمس .خجالتم نمیکشه

يك دفعه بچم مريض بود سرفه هاي وحشتناك ميكرد اقاهه پيام شوهرم داده بود ببرينش فلان دكتر خانمم گفتن 

م

دیگه نمیتونین که لال بشین ، خونتونه پاشو برای خودت و همسایت اسپند دود کن 

چشم😅😅😅بخدا از وقتي سرفه بچمو شنيده بودن خجالت ميكشم صدا تلوزيونو رو ده ببرم 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️بچه هم دارم پسره شرو شيطونه مدام مراقب صداشم 

همسايه سرو صدا كن از اين بابتا راحته ادم