2777
2789
دکترم گفت بیا فردا میخام برم پیشش من مشکل نغخ و یبوست شدید داشتم گفت روده و معدم عفونی شده دو مرحله ...

پروبیوتیک اصلا جیز عجیب غریبی نیست حتی میتونی دکغ یا ماست کفیر بخوری ، پروبیوتیک یه باکتریه خوبه توی یکسری ترشیجات هن هست ، حتی برای پوست هم خوبه ، گوارش رو تنظیم میکنه و وقتی گوارش تنظیم بشه نصف مشکلات بدن حل میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من هیچی اثر نداشت به مرگم راضی بودم یسوال میگم بواسیر مانع دفع میشه؟از کجا بفهمم بواسیر دارم؟

بواسیر داخل مقعد یه زخم کوچیک ایجاد میشه که دفع رو همراه با درد میکنه و خونریزی هم میده//گاها دچار بیرون زدگی هم میشه

وای من هیچی اثر نداشت به مرگم راضی بودم یسوال میگم بواسیر مانع دفع میشه؟از کجا بفهمم بواسیر دارم؟

من خودم دارم نه فک نکنم مانع دفع بشه مگر اینکه خیلی بزرگ باشه منم هیچی روم تاثیر نداره ولی دوتا کیوی که بخورم حل میشه من رفتم کولونوسکوپی فهمیدم دارم شما نفخم دارین یا فقط یبوست؟

من خودم دارم نه فک نکنم مانع دفع بشه مگر اینکه خیلی بزرگ باشه منم هیچی روم تاثیر نداره ولی دوتا کیوی ...

نفخ شدید داشتم با یبوست الحمد الله نفخم خوب شده اما همچنان مشکل دفع دارم 

اره اخه از بین رفتن یبوست برام ارزو شده خدا کنه خوب بشم برای همیشه

خواهر من یبوست شدید دارهدیه مدت پروبیوتیک خارجی میخورد میگفت خوب شده اما وقتی قطع کرد باز مثل قبل شد ، شما باید فیبر زیاد بخوری ، یا روغن زیتون توی سالاد خیلی خوبه ، تخم شربتی با آب زیاد ، انجیر و نون جو هم خیلی خوبه 

برای نفخ کاری کردی؟یا خودش خوب شد؟

من حتی بعد دفع نفخ داشتم دکتر تشخیص عفونت معده و روده داد دو مرحله دارو خوردم اگه شک خوب کار کنه ادم نفخ هم نداره امان از این یبوست ام الامراض میگن