2777
2789
عنوان

کتونی ورزشی

62 بازدید | 6 پست

سلام بچهاا خوبید میخواستم کتونی بگیرم برا باشگاه برا لاغری میرم بنظرتون جوریا خوب میشن یه مدل داشتم همش از پام در میاد با اینکه سایز خودمه ولی از پام در میاد خجالت میکشم از،بقیه برم یکی دیگشو بخرم یا نه یه مدل کتونی بگید ک خوب باشه جورابی خوبه یا اونا بعد یه مدت شل میشن ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچها یکیم خودم یه کتونی دارم سه ماهه میپوشم بیرون خب نظرتونه یه کتوتی بیرون بخرم اونی ک بیرون میپوشمو ببرم باشگاه البتع میندازم ماشین بشوره بعد یا زشت میشه ؟؟؟؟ 

نهه بابا چه فرقی داره بشورش یکی برای بیرونت بخر

اخه اونو برا بعد باشگاه میپوشم یسری از اعضا دیدن گفتم شاید فکر بد کنن اخه یکم پولم کم اومد این ماهه سه تا عروسی رد کردم عید هم هست میخواستم کتونی بخرم اما میگم اونی ک از پام در میاد زشتع واقعا حالا اونو ک برا بیرون میپوشمو ببرم توروخدا مسخرم نکنن ؟