2789
عنوان

زیگیل تناسلی ؟

180 بازدید | 11 پست

سه هفته پیش قبل از لیرز، شیو کردم، از اون زمان یه جوش بزرگ قرمز اون ناحیه درومده، گاهی وقتا سرش سفید می شه می ترکونمش از توش چرک میاد، ولی وقتی زخمش خوب میشه بازم برجسته و قرمزه، به نظرتون طبیعیه که انقدر طولانی شده؟ 

عه منم یبار داشتم🤔  سفت بود و یزرگ

تا میچلوندمش بیخشید چرک مایل به زرد میومد بیرون

ولی اخرش خوب شد خودش بدون استفاده از کرم و ایتا

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهترین راه که متوجه بشی چی هست، معاینه توسط دکتره

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
بهترین راه که متوجه بشی چی هست، معاینه توسط دکتره

چهار سال پیش یه تجربه ی مشابه داشتم، رفتم دکتر پوست، کلی هم اون دکتر رو با تحقیق انتخاب کرده بودم، تا نشستم گفت این زیگیله بیا بشین برات کرایو کنم، هزینشم هفتصد تومنه، 

گفتم نمی خوام، رفتم خونه دو روز بعد خودش خوب شد

می خوام بگم ماشالله دکترامون همه کاسبن

چقدر طول کشید تا خوب شد؟ 

نسبت به بقیه جوشا بیشتر طول کشید، دقیقا یادم نیست راستش🤔

اما مطمئنا بیشتر از ۲ هفته

چهار سال پیش یه تجربه ی مشابه داشتم، رفتم دکتر پوست، کلی هم اون دکتر رو با تحقیق انتخاب کرده بودم، ت ...

اه چه بی وجدان بوده

سرچ کن نت عکس زگیل واقعی

با چیزی که به بدنت زده مقایسه کن

ولی فک نکنم از شما زگیل باشه

سرچ کن نت عکس زگیل واقعی با چیزی که به بدنت زده مقایسه کن ولی فک نکنم از شما زگیل باشه

سرچ کردم شبیه نیست، عکسای توی نت شبیه گوشت اضافه ست،. این کاملا شبیه جوشه

سرچ کردم شبیه نیست، عکسای توی نت شبیه گوشت اضافه ست،. این کاملا شبیه جوشه

پس خداروشکر