2777
2789
عنوان

دختراااا 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 38 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فقط تحمل میکنم

تو روز اول دراز بکشم حالت تهوع میگیرم اصلا یه وضعی😑😑

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

پریودی؟؟ کیسه ابجوش بذار روکمر وشکمت اگراب داغ فکرمیکنی ارومت میکنه بروحموم دوش گرم بگیر بعد اومدی ب ...

آره

مرسی😢

من ۹۹ درصد فرشته‌م ، اما امان از اون یه درصد :/ 
قرص خوردم😢

ایشاله بهتر بشی..ولی اگه کسی ت خونه هس بگو برات کاچی درس کنه خیلی خوبسته

روی شیشه لوازم ارایشی نوشته بود: هیچ کس شما رو صرفا بخاطر اینکه باطنتون زیباست دوست نخواهد داشت.درست ترین و تلخ ترین تبلیغی بود که دیده بودم
ژلوفن میخورم من همیشه  ببین چند تا قرص رو باهم نخوریا ممکنه تداخل دارویی ایجاد بشه

منم یدونه ژلوفن خوردم یه ساعته دردم آروم نشده

من ۹۹ درصد فرشته‌م ، اما امان از اون یه درصد :/ 
مرسی❤️

فدا❤️

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

شیاف نزنیا اصلا خوب نیست واسه بدن نهایت قرص بخور

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨