maghz مدیر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 5216 عنوان همفکری 🚫 | مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 17 پست دوستان من جمعه انشاالله خونواده ی همسرنو شام دعوت میکنم بعداونا دعوت کردنی همیشه همشون ازبیرون غذا میگیرن ک من اصلا اینجوری دوس ندارم وبگم دومین باره میان خونم برای دعوتی ،من زرشک پلو بامرغ و سالادو ژله تک نفره درست کنم خوبه یا یه چیز دیگه ،سالاد همون سالاد فصل خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 1401/11/04 | 21:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maghz مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 5216 یه خورشت هم کنارش درست کن یا حداقل سوپ آره گلم سوپ هم میزارم فقط ظرف سرو سوپ ندارم 😑😑یدونه دارم یکیش شکسته ماهم ۱۸نفرمیشیم خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست
maghz مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 5216 ولی کشک بادمجونم بزار من خودم خ دوس دارم😂 دیگه زیادی پرومیشن بخدا😑😂😂😂عادت ندارن هنگ میکنن میگم توکل ۵،۶خانواده فقط من غذا میپزم بقیه ب خودشون زحمت نمیدن خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست
00manly عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 831 دیگه زیادی پرومیشن بخدا😑😂😂😂عادت ندارن هنگ میکنن میگم توکل ۵،۶خانواده فقط من غذا میپزم بقیه ب خود ... خب توام مثلا همین کشک بادمجون و دسر و اینارو آماده بگیر بعد از این گوشی دنجی ز جهان مارا بس ...🍃