2777
2789
عنوان

من یکیو عذاب میدم

170 بازدید | 20 پست

باید چیکار کنم که دیگه عذاب نکشه از دستم نمیتونم رفتارمم درست کنم...از زندگیش میخوام برم بیرون ولی الان نابودم..داغونم خیلی وابستش بودم چجور دووم بیارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوستمو خیلی اذیت میدم اصلا باهم نمیسازیم همو خیلی دوست داریماا ولی هرچی میشه دعوامون میشه منم بدتر تر میزنم ب اعصابش ن من راه فرار دارم نه اون دلمون نمیاددهم دیگه رو ترک کنیم

کاش منم میتونستم خونه زندگیمو ول کنم بابچم میرفتیم یگوشه زندگی میکردم بدون دغدغه اینکه ازم بگیرنش یا کشمکش های طلاق گرفتن میشه برای آرامش روحیم دعا کنی شرایطم خیلی بهم ریختست رسیدم ته خط ببخشید 

منم دوستمو خیلی اذیت میدم اصلا باهم نمیسازیم همو خیلی دوست داریماا ولی هرچی میشه دعوامون میشه منم بد ...

منم دقیقا با دوستم همین مشکلو دارم شما چیکار میکنین الان

منم دقیقا با دوستم همین مشکلو دارم شما چیکار میکنین الان

سعی میکنم کمتر باهاش ارتباط بگیرم چون هر وقت ارتباط گرفتم یا من یه رفتاری کردم اعصابش خورد شده یا اون 

واقعا نمیدونم چرا هیچوقت پیش نمیاد باهم معمولی و خوب باشیم 

چون من لجبازم سر همین شماهم فکر کنم لجبازی اگه تو بحث سعی کنی یه دندگی رو بزاری کنار رابطتتون بهتر پیش میره

سعی میکنم کمتر باهاش ارتباط بگیرم چون هر وقت ارتباط گرفتم یا من یه رفتاری کردم اعصابش خورد شده یا او ...

من لجباز نیستم فقط خیلی ناراحتم و این ناراحتیایی ک برام پیش میاد متاسفانه چون یکمم به اون ربط داره زیادی سرش خالی میکنم ناخواسته