2777
2789

میخوام فردا درست کنم امیدوارم درست از آب دربیاد

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا درست نکردی ؟

نه ی دستور دیدم میخوام طبق اون پیش برم امیدوارم خراب نشه

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
جدی خوب شد ؟ من تو فر درست کردم کلا از کاغذ جدا نشد چسبید بهش خراب شد دیگه 

اره توش کاغذ روغنی گذاشتم خمیرو ریختم زیرشو کم کردم بیست دقیقه روش که حباب زد برگردوندمش وقتی پخت گذاشتم تو پارچه تمیز با پارچه یوااااش پیچیدمش بعد گذاشتمش تو یخچال بعد دوساعت از پارچه برش داشتم بازش کردم روش خامه کشیدم راحت پیچیدمش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺❤️
تا حالا درست نکردی ؟

https://eitaa.com/joinchat/1005781024C3056a686f4

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود
https://eitaa.com/joinchat/1005781024C3056a686f4

بیا این گروه همه دستوراتش امتحان شده اس

پاسخ گو هم هستن سوالی داشتی.

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود
اره توش کاغذ روغنی گذاشتم خمیرو ریختم زیرشو کم کردم بیست دقیقه روش که حباب زد برگردوندمش وقتی پخت گذ ...

نمیدونی چرا برای من چسبید به کاغذ ؟ اصلا نتونستم جداش کنم 

جدی خوب شد ؟ من تو فر درست کردم کلا از کاغذ جدا نشد چسبید بهش خراب شد دیگه 

باید برعکس کنی یکم با دستمال مرطوب بکشی پشت کاغذ بعد کاغذو جدا کنی

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤