2777
2789
باید فرصت میدادم من زود از کوره در رفتم همش یکسال زیر یک سقف بودیم.چهار سال زنش بودم. قضیه ما خیلی م ...

آها خیلی ناراحت شدم عزیزم😔 خدا ب دلت آرامش بده سرد بودن خیلی تاثیر داره تا بی پولی

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها خیلی ناراحت شدم عزیزم😔 خدا ب دلت آرامش بده سرد بودن خیلی تاثیر داره تا بی پولی

اره اگه باهام سرد نبود رابطه زناشویی منظورمه شاید مهرم بهش بیشتر میشد میدونی این خیلی مهمه.که شوهر به زنش از این نظر توجه کنه. ادعای علاقه میکرد اما توجهی نمیدیدم توی محضر برای طلاق گریه میکرد هم خودش هم خانوادش که جدا نشم

اره همه میگن همینو. نه ماهه گذشته یکسالم که حدا بودم.پس چرا فراموشم نمیشه

چون فکر میکنی اگه فرصت میدادی بهتر میشد 

درست میشد 

ولی آیا یکسال زمان کمیه؟؟؟

مرد بیکار و بیعار چه یک سال چه ده سال .پپ مردا بعد از ازواج متعهد تر و کاری تر میشن . اگه همسرشون و دوست داشته باشند هر کاری می‌کنند که شاهد ناراحتی شون نباشد.

یا فاطمه زهرا#
اره اگه باهام سرد نبود رابطه زناشویی منظورمه شاید مهرم بهش بیشتر میشد میدونی این خیلی مهمه.که شوهر ب ...

آره خب خیلی مهمه این مورد😊دقیقا حرفاتون درسته

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
چون فکر میکنی اگه فرصت میدادی بهتر میشد  درست میشد  ولی آیا یکسال زمان کمیه؟؟؟ مرد بیکا ...

تا گفتم طلاق ترسید توی مراحل طلاق بودیم شغل مناسبی پیدا کرد الان شاغله کارشم خوبه.گفت برگرد زمانیکه نامه دادگاه اومده بود و فرصتی نبود‌.منم ترسیده بودم از ایندم باهاش و طلاق گرفتم