شهرزادیییی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 364 عنوان قرص تنسی 640 بازدید | 7 پست سلام بچه ها یه سوال داشتممن قرص اورژانسی تنسی مصرف کردم ،یه دونه ۱/۵بعد ۵ روز پریود شدم امروز سومین روزه اما حجمش کمهطبیعیه یعنی؟لکه بینی نیست،اما مثل پریود های معمولی هم نیست 1401/11/04 | 19:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهرزادیییی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 364 ینی وقت موعودت پری شدی؟ نه عزیزم من ۴ ماهه زایمان کردم و پریود نشدماما قرص تنسی مصرف کردم بعد ۵ روز شدم
aminsamira عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 5305 نه عزیزم من ۴ ماهه زایمان کردم و پریود نشدم اما قرص تنسی مصرف کردم بعد ۵ روز شدم بعد زایمانت پری نشدی نرفتی دکتر؟دیگ از روز سوم حجمش کم میشه عادیه
شهرزادیییی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 364 بعد زایمانت پری نشدی نرفتی دکتر؟دیگ از روز سوم حجمش کم میشه عادیه چرا رفتم دکتر،گفت تا ۲ سال هم نشی عادیهبرای جلوگیری هم قرص شیردهی استفاده میکنماما چون بچم شیرخشک هم میخوره،برای اطمینان یه اورژانسی هم خوردمحالا پریود شدم اما از همون روز اول کم بود
aminsamira عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 5305 چرا رفتم دکتر،گفت تا ۲ سال هم نشی عادیه برای جلوگیری هم قرص شیردهی استفاده میکنم اما چون بچم شیرخش ... عزیزم از عوارض قرصم لکه بینی هس حالا شما میگی خونریزیه میخای دم کرده زعفرون غلیظ بخور تا کامل بیاد،دیگ از ماه بعد منظم میشه
شهرزادیییی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 364 عزیزم از عوارض قرصم لکه بینی هس حالا شما میگی خونریزیه میخای دم کرده زعفرون غلیظ بخور تا کامل بیاد،د ... عه جدیترسم از بارداریه😬اخه دخترمم ناخواسته باردار شدم با وجود تنبلی تخمدان
aminsamira عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 5305 عه جدی ترسم از بارداریه😬اخه دخترمم ناخواسته باردار شدم با وجود تنبلی تخمدان نه اگ باردار باشی عمرا خونریزی میکردی خیالت راحتلکه لانه گزینی درحد دستمال هس یا بری توالت متوجه خون بشی