2821
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 126 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو شوهرم گفته اگه یه خال به این بچه بیوفته طلاقت میدم ،اینجوری بگو دیگه ساکت میشه ،قبلشم با شوهرت ه ...

شوهرم همینو میگ ولی میبینه من چقد گریه میکنم میگ هرجور دلت میخاد همون کارو کن

من خیلی دارم اذیت میشم ی دیقه نیس ک گریه نکنم

عزیزم ببین من الکی دل داریت نمیدم نباید میشد اما حالا ک شده اگه منم جای تو بودم نگهش می داشتم و نمی انداختمش  حتی اگه خانوادم حسرت عروسیمو بکشن چون زنده بودن بچم از حسرت خانوادم مهم تره.تو میتونی تاحدی با ماه عسل رفتن خواسته خانوادت رو هم برآورده کنی و بچت هم باعث خدای نکرده خجالتت نمیشه چون میگی ۷ ماهه شده ....ببین تو باید سعی کنی درعین حال همرو راضی نگه داری و اینکار ک گفتم تنها راهه

جهیزیم اماده نیس

ببین مهم نیست.فقط وسایل ضروری رو آماده کن بعد برای روز پدر برو و برگرد از ماه عسلت نشد یکم دیرتر اما نذار خیلی دیره ک مشخص شه حامله ای .منظورم اینه تا تولدش ۷ ماه فاصله بمونه از اولین روز ازدواجت

اگ جهیزیه اماده بود زود میرفتیم

فقط چیزای مهم رو بخر.به مادرت بگو اگه خورده ریز موند بعدا تو عیدی و اینا برات بیاره همراه عیدیت....بگو مجبوری اینکارو کنی چون همسرت طلاقت میده اگه سقط کنی

فقط چیزای مهم رو بخر.به مادرت بگو اگه خورده ریز موند بعدا تو عیدی و اینا برات بیاره همراه عیدیت....ب ...

بهش گفتم بی بی چک اشتباه نشون داده حامله نیسم فک میکنه بچه در کار نیس