2821
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 126 پست

عزیزم شما باید جلوگیری میکردی ولی حالا که باردار شدی اون بچه طفل معصوم گناه داره سقطش کنی برای چی سرافکنده بشی شما از همسر خودت از محرم خودت باردار شدی دیگه این سرافکندگی نداره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شرایط شما مثل یکی از اقواممون بود تمام تلاششو کرد قرص و آمپول... اما بچه نیفتاد و الان بچه ۸ سالشه اما نمیتونه حرف بزنه و در راه رفتنش میلنگه ..ببین گلم بچتو ننداز آخرش یک سال دعوات میکنن و حرف میشنوی بعدش دیگه برا همه عادی میشه تو اولی نیستی آخری هم نیستی

میدونم چی میگی نوشهر ما و تو خانواده منم متاسفانه این عقیده هست و بقول تو سرافکندگی 

اما شما زنو شوهرین  دوست که نیستین 

دختر دایی خودم مثل شماسقط کرد دیگه گیرش نیومد جدا از این این کار گناهه  عذاب میکشی 

تو رو خدا بهشوهرت بگو خودش موضوع رو مطرح کنه اول از جانب اون باشه مشکلی پیش نمیاد 

سعی کن تصمیم عاقلانه بگیری 

بهش گفتم ی دادو بی دادی راه انداخت میگ حتما باید بندازی

مهم نباشه برات....قرارنیس تو طبق خواسته کسی جلو بری درضمن کار زشتی نکردی ک ناراحت باشی یا حس خجالت بگیری .درسته ازنظر فرهنگی بعد ازدواج بهتر بود اما کاریه ک شده نمیشه بندازیش بخداقسم خیلی کار بدیه اگه به اینکار فکرکنی تو زندگیت خیر نخواهی دید

قطعا گناه کبیره است ،عذاب وجدانشم تا آخر عمرت هست ،ولی حرف پدر و مادرت یکی دو هفته است ،بعدم که بچه به دنیا بیاد چنان ذوقشو میکنن که اگه به بچه ات بگی بالاچشمت ابروهه ،بیچارت میکنن،بذار بیاد همین خانوادت غش و ضعف میکنن برات ...

من خودم به چشم دیدم کسی رو که عمدی سقط کرد بعد از اون از بچه های دیگه اش خیر ندید ،خیلی اذیتش کردن ...باور کن یه حکمتی تو این بچه های ناخواسته هست .

مامانی نگهش دار ،ان شاءالله مبارکت باشه .

دختر همسایه منم اینجوری بود هفت ماهه عروسی کرد الان بچش دوسالشه بخدا اگه مردمم یادشونه. اینقدر مکافات دارن مردم 

اگه برای حرف مردم میخوای سقط کنی اینو گفتم بدونی مردم همیشه حرف میزنن

کاری که شده سقط هم به این راحتی نیست .قطعا از حال روزت می‌فهمند بعدش دلت میاد یه موجود ضعیف که تو پناهی شی را از بین ببری .شاید با این کار آبروت را جلوی خانوادت حفظ کنی ولی قطعا  آبروت را جلوی خدا از بین میبری.