2777
2789
عنوان

این اسمش چیه؟؟؟

134 بازدید | 20 پست

شما به کسی که از خودش هییییییچ ایده ای نداره و مدام نگاه به دیگران میکنه از کوچکترین خرید لوازم منزل تا خریدهای بزرگ ایده از دیگران میگیره چی میگید؟؟؟

جالب اینجاست از نت ایده نمیگیره میره خونه کسی همونو کپی برداری میکنه 

بعد هم به رو خودش نمیاره که .... میگه ایده خودم بودم تقلید نیست 

اسمش این اخلاق این ادم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولد دختر من یه هفته بعد تولد دختر خواهرشوهرمه من جلوتر برا دخترم یه پیرهن گرفتم عکسشو به خواهرشوهرم نشون دادم دقیق رفت تولد دخترش همونو با همون رنگ خرید بعد میگفت شوهرم گفت چه اشکال داره از این لباس دوتاشونم داشته باشن

پاسخگوی سوالات حقوقی شما هستم💚
مادر شوهرم همینطوریه دقیقا هرجا میره یه چیزی میبینه دقیقا همونو میره میخره  اصللاااااااا به ر ...

😂😂ولش گناه داره منم خواهرشوهر کوچیکم اومد خونمو دید همچیمو عوض کردم شبش مبلاو فرششو گزاشت دیوارو فروخت

تولد دختر من یه هفته بعد تولد دختر خواهرشوهرمه من جلوتر برا دخترم یه پیرهن گرفتم عکسشو به خواهرشوهرم ...

وااااای چقدر از این ادما بدم میاد 

من تا بحال با اینطور ادمی برخورد نداشتم 

این مدت مادر شوهرمو اخلاقشو دیدم حال بهم زنه 

رومخه

وااااای چقدر از این ادما بدم میاد  من تا بحال با اینطور ادمی برخورد نداشتم  این مدت مادر ...

من خواهدشوهرم حالا ۸ سالم از من بزرگتره کارمنده یعنی هرکار میکنم میکنه الانم رفته دانشگاه حقوق بخونه

من هیچی بهش نمیگم 😁 دخترداییم چند ماه بعد از من ازدواج کرد، مبلاش رنگش عین مال من بودو مدلشم مثل مال من ال بود، پرده‌هاش رنگ و جنسش، روتختی و ملحفه‌ها 😄 آرکوپالاشم عین من مربعی بود

رفتم خونه‌ش از این همه تشابه شاخ درآورده بودم، بعد فکر کردم شاید چون هر دو متولد آذرماه هستیم، سلیقه‌هامون شبیهه 😁 در این حد مثبت‌اندیش 🤣

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
دیگران رو برتر از خودش میدونه  در واقع ب سلیقه خودش مطمئن نیست

دقیقا همینطوره 

لحظه ای حرفاشو عوض میکنه 

یعنی ثبات تصمیم گیری نداره الان ی حرف میزنه یا تصمیم میگیره فورا تغییر میده حرفشو