2777
2789
عنوان

موکل تو خونمونه!

| مشاهده متن کامل بحث + 12773 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم مگه چاره ای هست ؟به چه قیمتی ؟من حاضرم بمیرم یه مو از سر پسرم کم نشه

چی بگم والا هرجور خودت صلاح میدونی 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
یعنی چی؟ به شکل زن اومد فحش دادم بعد به شکل مامانم اومد بازم فحشش دادم 

اگه همیشه هست با خودته بیشتر سردی روی روابط جنسی گذاشته و....اون جنی که عاشق تو هست

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
اگه همیشه هست با خودته بیشتر سردی روی روابط جنسی گذاشته و....اون جنی که عاشق تو هست

اره سردی هست بینمون و بیشتر از طرف منه مثلا من تو خونه کل روز شادم تا شوهرم میاد ناراحت میشم و کسل میشم 

خدایا میدانم که میبینی...
گفتم دعای محبت بنویسه فقط 

دعای محبت که خیلی بده  گناهم داره 

اره سردی هست بینمون و بیشتر از طرف منه مثلا من تو خونه کل روز شادم تا شوهرم میاد ناراحت میشم و کسل م ...

اون جن عاشقه

بین زنو شوهر گناهه؟!!!

اره گناه چون چیزی زورکی شما همون بره خودتون خوب میشین