2777
2789
عنوان

موکل تو خونمونه!

| مشاهده متن کامل بحث + 12773 بازدید | 81 پست

رفتن پیش دعانویس گناه بزرگیه مشکلات چند برابر میشه 

اون دعا مینویسه همراهه اون دعایی ک میده جن هست

اونا بخاطر این دعاها خیلی گناه میکنن به قرآن اینا بی احترامی میکنن تا جنا کمکشون کنن 

دعای قرآنی بگیرید

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠

بچه ها یه چیزی بگم کلا دور دعا نویس و این چیزا خط بکشین

من منکر اجنه یا موکل و اینا نیستم ولی حتی اگرم براتون پیش اومد حرز امان جواد از جای معتبر بگیرین و صوت قرآن و اذان و نماز اول وقت چارش هست

اصلا سمت دعا نویس نرین

من از نزدیک خبر دارم که چه شیطان صفت هایی هستن اینجور آدما

۹۹ درصد از دعا نویسا کارفرن و فقط دنبال پول هستن و شیاد به تمام معنا هستن 

پس اصلا حتی اگه مشکلی پیش اومد صمت دعا نویس نریم که تازه مشکلاتتون شروع میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحصین چیه؟

از حرز و حصار قوي تره براي محافظت در مقابل جن و تسخير و طلسم

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
رفعش كن بدترميشه و بعدا شوهرتم مبتلا ميشه فكر نكن موكل دار شدي اون جن اگه مسلمان باشه هرگز اذيت نمي ...

اذیتم فقط تو خوابه ، آره گفت که دعا گرفتن برات 

خدایا میدانم که میبینی...
عزیزم میگم این جذب نکنه؟!

ن بابا

بر عکس 

خواهر منم بعد ازدواج اینجوری بود 

بهش گفتم بنویس گوش نمی کرد انقد ک اذیت شد دقیقا بعد رفتن همسرش سر کار اذیت می شد وجود کسی زو حس می کرد و... اخر  نوشت تموم شد 

خود من نوشتم باهاش غسل کردم

ا سال هم دائم می خوندم 

تمام ایات قران موکل رحمانی داره رفع کننده ی موکل غیر رحمانی

دختری ک بختش بسته س یا مشکل همزاد داره یا اذیت می شه یا بچه ای ک دایم گریه می کنه ( اینو بایذ بنویسن بذارن تو خونه) بنویسه غسل کنه

اذیتم فقط تو خوابه ، آره گفت که دعا گرفتن برات 

خب پس حل شدنيه بعدش حتما تحصين بگير كه دوباره مبتلا نشي 

حل نشه رزق و روزي و مساعل جنسي تون خراب ميشه فاصله مي افته

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
عادت که نه،تو خواب اذیتم قبلا تا چشمامو می‌بستم صدای ناخن گرفتن میومد یا شوهرم سرکار بود میدیدم میوم ...

پس برو 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
چرا؟دعا بگیرم گفت حتما میره

ن بابا.من و شوهرم مشکل جدی نداشتیم .فقط ی خورده بی مسولیت بود و گذشته بددل بود ولی خوب شده بود.رفتم واسه بهتر شدن و خودم ک بهتر بشم خوابای بد میدیدم ولی از وقتی رفتیم تمام زندگیم از هم پاشید و بین من و شوهرم اختلاف شدید حال بدی شدید الان شروع ب دازو کردم بدتر حالم بده.همش از زمانی ک رفتیم شروع شد

ببین بهم خصوصیات اخلاقی گفت و یه چیزایی گفت ک باورم شد منو ک نمیشناسه

چقدر ساده ای تو رو خدا 

دیگه کسی که میره سراغ دعا نویس قاعدتا ادم استرسی و ...هست اونها هم با این شماخت به راحتی دارند ازتون سواستفاده میکنند 

اگه خودش راست میگه این همه قرعه کشی و ...چرا هربار شرکت نمیکنه برنده شه و از این شغل بیخودی خودش و نجات بده؟!؟

چرا از خودتون سوال نمیپرسید و ذهنتون رو درگیر نمیکنید به جاش تا کوچکترین حرفی میزنند به راحتی باور میکنید شاخ و برگش میدین تا به واقعیت نزدیک بشه 

ما تو شهرمون یه دعانویس خیلی کاردرست بود سرش قسم میخوردتدطرف زندگیش و دزد برده بود رفته بودسراغ این که بگو کار کیه 

سالها گذشت تا فهمیدن که طرف خودش از قبل میرفته همه چیزاش و لو میداده اینها هم تیمی میرفتند خونشون دزدی🤣😂

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چقدر ساده ای تو رو خدا  دیگه کسی که میره سراغ دعا نویس قاعدتا ادم استرسی و ...هست اونها هم با ...

من اشتباه کردم زنگ زدم و دیشبم خاب بدی دیدم حالا گفتم بنویسه ولی زنگ میزنم که دیگه ننویسه و فراموش کنه اصلا بهش زنگ زدم 

چقدر ساده ای تو رو خدا  دیگه کسی که میره سراغ دعا نویس قاعدتا ادم استرسی و ...هست اونها هم با ...

کاش زنگ نمیزدم خیلی پشیمونم عوضش دعا و قرآن میخوندم

دیشب اومد تو خوابم گفتم میکشمت اونم گفت منم پسرتو میکشم منصرف شدم دیگه دعا نمیگیرم

عجب   

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..