2777
2789
عنوان

دوست پروووو 😒

348 بازدید | 15 پست

تو اکیپ دانشکاه  با یکی دیگ دعوام شد همگی فاز گرفتن 

از فرداش ک این دختره هم عضوشون بود ادا در اوردن بی محلی 

خیلی بهم بی محلی کردن واقعا اون تایم حس یه آشغال بهم دست داد 

بعد اون دختره ک باهاش دعوام شده بود سر یه چیز مسخره از گروه لفت داد این دختر پروعه هم لفت داذ در صورتی ک به هیچ کدومشون کاری نداشتم و چیزی نگفتم با این یکی دختر پروعه ک هیچ کاری 

حالا خانوم اومده پیوی من فصل فلانو بلدی این سوالو توضیح بده سه تا سوال فرستاده حالا من براش ویس دادم دریغ از یه ممنون 😐😐

دوباره بعدش گفت فصل فلانم بلدی مث خر دوباره گفتم آره 😒

اشتباه از خودته

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همش وقتی کارشون گیره میان سراغم حرصم میگیره هر دفعه هم کارشونو راه میندازم تو اوج قهرمون بود یکی دیگشون از دانشگاه زنگ زد من الان دانشگام عادت شدم پد داری 

خودم نداشتم در به در از این و اون پرسیدم بهش زنگ زدم میگم فلانی داره کجایی 

گفت پیدا کردم 😐😐😒😒😒😒

یعنی سین کنم جواب ندم یا اصلا سین نکنم 

سین کن جواب نده

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

عزیزم،ما خودمون به دیگران یاد میدیم چجوری باهامون رفتار کنن، بهتره بیشتر برای خودت ارزش،قایل باشی و بذار نبودت بهشون لطمه بزنه سوالاشون بمونه،تا اونجوری برات قیافه نگیرن و بعدم فکر کنن انقدر بهشون محتاجی که هرموقع بخوان،بهشون سرویس میدی.

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
همش وقتی کارشون گیره میان سراغم حرصم میگیره هر دفعه هم کارشونو راه میندازم تو اوج قهرمون بود یکی دیگ ...

واااا..چ اخلاقی داری

یه کم رو خودت کارکنی

مگه اونا کین که اوامرشونو اطاعت میکنی

زیادی خوبی نکن

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
همش وقتی کارشون گیره میان سراغم حرصم میگیره هر دفعه هم کارشونو راه میندازم تو اوج قهرمون بود یکی دیگ ...

اه ه اینقدر از ابن آدما بدم میاد.حالا عب نداره قبلا چه کردی ولی حالا یکم بشین منطقی فکر کن بعد اعصبانی میشی دیگه اصلا برات مهم نیست:)))