2789
عنوان

بارداری

120 بازدید | 13 پست

سلام دوستان خواهشا کمکم کنین من پریودیم ۳روزه عقب افتاده تواین ۳روز اصلا علائم پریودی نداشتم مرتبم نزدیکی داشتم فقط زیر دلم راست و چپ شدید تیر میکشید و دور نافمم یهو تیر میکشید خیلی کم و ول میکرد امروز رفتم دسشویی ترشح خاکستری با یکم خون قاطی بود اندازه ی بند انگشتم کمتر بود دلیلش چیه؟😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوس داری چی بگیم بگو اونو بگیم منکه نفهمیدم اگه منتظر بارداری هستی چرا انقدر نزدیکی میکنی اگه هم منتظری پریود بشی که به نظرم فردا پس فردا میشی 

حالا ی بی بی بزار 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
دوس داری چی بگیم بگو اونو بگیم منکه نفهمیدم اگه منتظر بارداری هستی چرا انقدر نزدیکی میکنی اگه هم منت ...

من الان نزدیکی نکردم منظورم اینه تو دوران تخمک گذاری زیاد نزدیکی داشتم و میخوام باردار شم 

من الان نزدیکی نکردم منظورم اینه تو دوران تخمک گذاری زیاد نزدیکی داشتم و میخوام باردار شم 

فک کردم این ۳روز هی داری نزدیکی میکنی 

ببخشید بد متوجه شدم

اگه تا بحال سابقه عقب انداختن و لک دیدن نداشتی احتمالا بارداری الان بی بی بزار هرچی خیره همون رقم بخوره برات ان شالله 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
فک کردم این ۳روز هی داری نزدیکی میکنی  ببخشید بد متوجه شدم اگه تا بحال سابقه عقب انداختن و لک ...

خواهش میکنم ن همیشه سر وقت بودم این ماه فقط اینجوری شدم 😢خیلیم امید دارم ایشالا مثبت شه