2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشالله خدا حفظش کنه خیلی خوشگل و با نمکه وقتی دخترت بغلته از ته قلبت دعا کن خدا امسال به منم دختر بده دو تا پسر دارم اینقدر دوست دارم دختر داشته باشم الآن ۳۵ سالمه 🥲

به خاطر میخی نعلی افتادبه خاطر نعلی اسبی افتادبه خاطر اسبی سواری افتادبه خاطر سواری جنگی شکست خورد                                      به خاطر شکستی مملکتی نابود شدو همه این ها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود 
الهی عزیزم 😍😍آدم دوس داره فقط بوسش کنه 🥺🥺

هی خواهر یه جغجغه ایه مو رو سرمون نزاشته آسایش ندارم از دستش ....نگا بصورت مظلومش نکن تاپیک اسطوره خرابکاری مو ببین رفته آرد هارو پهن کرده روفرشام میگم چرااین کاربردی نگاه می‌کنه توچشام می‌خنده که لج منو دربیاره حرصم بده،😂

هی خواهر یه جغجغه ایه مو رو سرمون نزاشته آسایش ندارم از دستش ....نگا بصورت مظلومش نکن تاپیک اسطوره خ ...

اخی عزیزممم😂😂😂😂

🥺🥺🥺الان خیلی بچس تو سنی هس ک خیلی ممکنه اذیت کنه درستع ولی ماشالله خیلی نمکههههه من دختر بچه ها رو دوس دارم 😍مخصوصا مث دختر شما، الهی  خدا حفظش کنه واست😘