2777
2789
عنوان

مهد کودک

88 بازدید | 3 پست

دوستانیکه تجربه دارن... لطفا بیایین

کلا میخواستم نظرتونو راجع به محیط مهدکودکها.. برخورد مربیا...سن مناسبی که بچه باید بره مهد واینکه اصلا مهدرفتن برای  کودک وتربیتش خوبه یا نه بدونم.. 

ممنون 🌹🌹

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

درمورد مهدی که میخواید بچتونو بفرستید خیلی تحقیق کنید هرجایی نفرستید، بچه با یه برخورد اشتباه از هرچی درس و بازی و‌ دوست و معلمه زده میشه، مهدهای طبیعت گرا بفرستید، تعداد مربی ها زیاد باشه، دوربین مداربسته داشته باشه، کارگاه های نجاری آشپزی سفالگری پیشاهنگی موسیقی داشته باشه، تعامل بین بچه ها کنترل شه، فقط نندازنشون تو تاب و سرسره ولشون کنن به امان خدا، تسهیل گرها حرفه ای باشن و خیلی مسایل دیگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمورد مهدی که میخواید بچتونو بفرستید خیلی تحقیق کنید هرجایی نفرستید، بچه با یه برخورد اشتباه از هرچ ...

ممنون از پیشنهاد خوبتون♥🌹

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...