2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی سرده خیلی سرد هوای مه آلود 

همسرم چند روزه میخواد بیاد کار داره پروازها کنسل میشه حالا با ماشین باید بیاد گفته ما هم بیایم باهاش 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سرده و سرماش استخونیه مه والودگیم قاطی شده

دو شب مهمون شهر قشنگتون خواهیم بود چون پروازها کنسل میشه مجبوریم با ماشین بیایم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خوش اومدی خواهرم قدمت رو چشممون فقط کی حرکت میکنید 

چشماتون سلامت ❤️صبح زود که تا غروب برسیم من عاشق خوزستانم 🥰

خوش اومدین عزیزم❤️ازکجاتشریف میارین

از کرج

برای چ کاری میاین ععزیزم جایی دارین برای خاب واستراحت واینا؟

همسرم پروژه کاری داره اونجا ماهی دوبار پروازی میاد و برمیگرده شانس پروازها کنسل میشه به خاطر مه 

بله صبح تاپیک زدم پرسیدم گفتن هتل پارس خوبه اونجا اتاق گرفتم

خوش اومدین🥰 مسیر اندیمشک تااهواز جز قشنگترین مسیرهای پیش روتون هستش... زمین های کشاورزی سرسبز ویک ...

عالیه میدونم قدیمها چهارفصل میومدیم خوزستان حتی گرما ۶۰ درجه من عاشق اونجام تا همسرم پیشنهاد داد گفتم بریم که دلم یک ذره شده واسه اونجا

گفتم اگر مکانی ندارین و دوس داشتین پیش ما بیاین😁

ممنونم از مهمون نوازی و لطف شما ❤️