2821
2789
عنوان

خیانت شوهر

309 بازدید | 23 پست

سلام چند روز پیش یه خانومه برام سرکتاب باز کرد گفت شوهرت با یکی در ارتباطه الان من به شوهرم گفتم به من میگه کی به این حرفو زده و شماره تو رو از کجا داره. فکر کردم الان بحث راه میندازه. یعنی در ارتباطه که اینجوری ازم میپرسه؟ دارم دیوونه میشم

گفت دوتا خانوم هستن هردو با شوهرت همکارن و یه جا کار میکنن یکیش بیوه هست یکی شوهرداره هردو چشمشون دنبال شوهرت هست ولی شوهرت دلش با زن شوهرداره و به بیوه اهمیت نمیده واسه همین بیوه به اون شوهرداره حسودی میکنه. اللن تمام دست و پام داره میلرزه. تپش قلب گرفتم سکته نکنم خوبه

منم یکی برام سرکتاب بلز کرد گفت شوهرت فساد پنهانی داره ..اماخداروشکر من شوهرمو میشناسم اصلا هم بش گیر ندادم فالگیرا زیاد حرف میزنن ولی زیاد به حرفشون اعتمادی خواهش میکنم به خاطر حرف زندگیتو خراب نکن 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم یکی برام سرکتاب بلز کرد گفت شوهرت فساد پنهانی داره ..اماخداروشکر من شوهرمو میشناسم اصلا هم بش گی ...

منم شوهرمو میشناسم میدونم اهل خیانت نیست ولی رو گوشیش رمز گذاشته رمزشو به من نمیده دیشب به من میگه تو چرا باید رمز گوشیمو بدونی

منم شوهرمو میشناسم میدونم اهل خیانت نیست ولی رو گوشیش رمز گذاشته رمزشو به من نمیده دیشب به من میگه ت ...

یعنی گوشیش قبلا رمز نداشت بعد راست میگه دوتا همکار خانم داره شوهرت 

منم یکی برام سرکتاب بلز کرد گفت شوهرت فساد پنهانی داره ..اماخداروشکر من شوهرمو میشناسم اصلا هم بش گی ...

سه روزه اصلا دست و دلم به کار نمیره نه به خونه رسیدگی میکنم نه به بچه هام حالم خیلی داغونه نه خواب درست و حسابی دارم نه غذا درست میخورم

یعنی گوشیش قبلا رمز نداشت بعد راست میگه دوتا همکار خانم داره شوهرت 

چرا همیشه رمز داشت منم زیاد پیگیر نبودم رمزتو به من بده. همکار خانم زیاد داره این دوتایی هم که میگه از شوهرم بزرگتر هستن یکیش پسرشم همکار شوهرمه اون یکی هم مدیر شوهرمه

سه روزه اصلا دست و دلم به کار نمیره نه به خونه رسیدگی میکنم نه به بچه هام حالم خیلی داغونه نه خواب د ...

خودتو اذیت نکن گلم بدون دلیل نمیشه حالتو بد کنی اگر چیزی هست باور کن یه روزی برملا میشه..ان شاء الله که چیزی نیست بد به دلت راه نده شاید حرفش صحت نداشت

چرا همیشه رمز داشت منم زیاد پیگیر نبودم رمزتو به من بده. همکار خانم زیاد داره این دوتایی هم که میگه ...

نمیدونم والله من شوهرتو نمیشناسم نمیدونم چی بگم فقط امیدوارم چیزی نیست عزیزم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز