2777
2789
عنوان

دختر سبزه

219 بازدید | 3 پست

من رنگ پوستم سبزس

اجزای مختلف بدنم رنگاشون با هم فرق داره هر جام یه رنگه یه دست نیستم نمیدونم چرا ولی به طور کلی پوست بدنم تقریبا گندمیه ولی صورت و دستام سبزه تنده

بعید میدونم به خاطر افتاب باشه چون اولا همیشه ضد افتاب میزنم حتی به دستام

دوما کل قسمت مچ تا ارنج دستم تیرس...حالا مچ و یکم بالاترش در معرض افتاب هست قبول ولی از اون بالاتر تا ارنج همش زیر استین مانتوعه افتاب بهش نمیخوره ولی باز تیره تره از پوست بدنم

و در کل با رنگ پوستم حال نمیکنم و دوست دارم اگه سفید نمیشم حداقل گندمی بشم

گاهی واقعا گریه میکنم بابت این موضوع چون خیلی حرف شنیدم از بچگی تا الان حتی از خانوادم

راهکاری هست که بشه رنگ پوست کل بدنو روشن تر کرد؟

لیزری هست که برای روشن کردن کل بدن باشه؟ چون یه سری لیزر هست فقط واسه روشن کردن نقاط حساس و زانو و ایناس نه کل بدن

یه امپولی هم هست که میگن تو ایران اصلش پیدا نمیشه

ولی چند نفرو دیدم که سبزه بودن الان سفید شدن قشنگ

اگه راهکاری دارید بگید

تقریبا همه اجزای صورتم خوبه بینیم خدادادی مثل عملیاس.. چشم ابرو مشکیم همه میگم چشم و ابروهات خیلی قشنگن..لبام نسبتا قلوه ایه..قدم بلنده فقط یکم تو پرم که دارم وزنمو میارم پایین...ولی هیچ جوره با رنگ پوستم و تیرگی های بدنم نمیتونم کنار بیام

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

کل اعتماد به نفسمو گرفته و همش خودمو مقایسه میکنم با سفیدا و عذاب میکشم

حتی از پسری خوشم بیاد میترسم ابراز کنم که نکنه سبزه بودنمو بزنه تو سرم و تحقیر بشم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
کل اعتماد به نفسمو گرفته و همش خودمو مقایسه میکنم با سفیدا و عذاب میکشم حتی از پسری خوشم بیاد میترس ...

نه عزیزم اصلا این فکر و نکن منم مثل تو ام کل بدنم گندمیه 

اگه میخوای کسی دویت داشته باشه اول باید خودت خودتو دویت داشته باشی درضمن رنگ پوست یه عیب یا یه نقص نیست سعی کن بدنتو همون جوری که هست دوست داشته باشی

من بهت میگم رنگ بدنت خیلیم عالیه تو فوق العاده ای😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم اصلا این فکر و نکن منم مثل تو ام کل بدنم گندمیه  اگه میخوای کسی دویت داشته باشه اول ب ...

سخته ولی سعی میکنم

ممنونم عزیزم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍