2777
2789
اره ماهم خارجی میخوریم بد میشه یکم میمونه ایرانی عالیه ولی حیف من طعمش دوست ندارم 

کم درست کن که همون موقع خورده شه نمونه 

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا دیشب ساعت ۱۰ دم کردم صبح ساعت۱۰ گذاشتم گرم شد

لطفا به نام کاربریم گیر نده بعد فک نکن تازه واردم البته فکر تو برام مهم نیس نی نی یار زحمت کشیدن کاربری قبلیم رو ترکوندن همینجوری یه کاربری نوشتم بیاره بعدشم من مگه باید از شما اجازه بگیرم
من چای شهرزاد استفاده می‌کنم تا رنگش بد نشده میخورم  چ مارک چایی میشناسید ک قشنگ دم بکشه قرمز ...

توی چای های با کیفیت خارجی..چای احمد هم خوشرنگه هم خوش عطره...هر بسته بزرگش ۱۵۰ تومنه فکر کنم

هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....
اره ماهم خارجی میخوریم بد میشه یکم میمونه ایرانی عالیه ولی حیف من طعمش دوست ندارم 

ایرانی سرگل بهاره بگیر هم طعمش خوبه هم رنگش با هل یا دارچین دم کن نیم ساعت بذار دم بکشه هرچقدر زیاد دم میکشه طعمش خوب میشه . منم ایرانی دوس نداشتم ولی این سرگل بهاره جوانه های چای هستش اون ساقه هاش نیست

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
پس چرا من چای ماله دیروز رو میزارم دوباره گرم شه    

این کارو نکن

هم ضرر داره 

هم اینکه هرچقدر با این کارا ارزش خودتو پایین بیاری، خدا بهت کمتر پول میده 

حتی وقتی تنهایی چیزای خوب و تو ظرفای قشنگ بخور ❤️

تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن💫