2777
2789
عنوان

لپ تاپتون چقد شارژ مصرف میکنه؟

106 بازدید | 13 پست

من تازه خریدم لپتاپم و 

دیشب دقت کردم تو ۲۵ دقیقه ۷ درصد کم شد 

در کل ۲ ۳ ساعت دیشب استفاده کردم ی ساعت امروز شارژش تموم شد 

طبیعیه ؟

اخه گوشی خیلی خوب شارژ نگه میداره:((

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

لنوو هس؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم از وقتی خریدم همینه سه چهار ساعت کار کنم تمومه شارژش

چه بد 

مرده بهم گفت ۴ ۵ ساعت نگه می اره اگه کار سنگین کنم 

ولی احساس کردم خیلی زود تموم شد چون کار خاصی نکردم

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
نمیدونم موقع استفاده میزنم به شارژ  

اینطوری ضرر نداره؟ 

نمیدونم چون تازه گرفتمش با گوشی مقایسه میکنم ، استفاده از کوشی موقع شارژ اصلا خوب نیست برا من ک استفاده کنم کند شارژ میشه ولی اونطوری نیم ساعته شارژه

بسلامتی. منم احتمالا بخرم.ولی حدود ۲۰ تومن دارم. میتونم لپ تاپ بخرم؟

عزیز الان قیمتا فاجعه بالا میره هر روز 

من میخواستم بگیرم چهارشنبه بود ۲۴ تومن پنح شنبه شد ۲۵ تومن ک گرفتم دیروز شد ۲۸ تومن 

گرفتن ک میتونی بگیری ولی مدل پایینتر بستکی به کاربردت داره

واااای خدای من... چقدر بد... آخه چرا قیمتا کنترل نمیشه😭😭😭

اره خیلی بد شد تا من خواستم بگیرم یهو رفت بالا 

ی مدلی بود ی ماه پیش میدیدمش خیلی خوب اون موقع ۲۵ ۲۶ بود 

خب میگفتم ۲۵ تومن ندارم برام گرونه ی مدل ارزون تر انتخاب کردم انقد رفت بالا اخر مجبور شدم ۲۵ تومن پول بدم اون مدل قشنکع لم شد ۳۲ میلیوننننن