2777
2789

من بیس روز پیش دنبی زدم یه سی سی گفت یه ساله که گفت اولین ژل جذب میشه باید بیای ترمیم امروز می‌خوام برم ترمیم ساعت پنج نمی‌دونم باز دنبی بزنم یا اودری ام که اودری ام شیش ماه گفت موندگاره

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

راضی بودی دنبی منم میخوام بزنم چند زدی؟ تهرانی؟

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش استرس دارم نکنه مثه این ژل اولیه جذب شه این بار 

بخدا تو این موقعیت گرونی ب زور نامزدمو راضی کردم پول بده ژل لب بزنم میترسم پولم هدر بره اوففففف😔🥺

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
من دنبی زدم راضی بودم برمم دوبارع دنبی میزنم

شما سیسی چند زدی ، تهران زدی؟

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
من دنبی زدم راضی بودم برمم دوبارع دنبی میزنم

عع مبارکه عزیزم من اولین باره ژل لب زدم توم اولین بار دنبی زدی جذب شد ؟ دومین بار چی ؟ میشه بگی بخدا میترسم امروز برم بیخودی 

راضی بودی دنبی منم میخوام بزنم چند زدی؟ تهرانی؟

فرم و ایناش خوبه گلوله هم نشده که خیت باشه گلوله شده و اینا . من ساوه هستم دکترم مال جردنه که ساوه هم میاد مطب داره اینجام .سی سی ۱۵۰۰ باز می‌خوام برم بزنم نمی‌دونم باز بزنم میشه کلا ۳ تومن میترسم پولم بره الکی 🥺😔

عع مبارکه عزیزم من اولین باره ژل لب زدم توم اولین بار دنبی زدی جذب شد ؟ دومین بار چی ؟ میشه بگی بخدا ...

فدات من اولین بار زدم دوماه بعد دوباره رفتم شارژ کردم  ی کم جذب شده بود ولی نزدیک ۱ساله ک دارمش 

عزیزم ببخشید بی ربطه الان همه اش جذب شد کامل؟!

ن عزیزم همش جذب نشده از لب قبلی خودم یکم پر تره ولی فرمش مونده لب بالامم خوب مونده ژلش ولی لب پایین بیشتر از بالا جذب شده یه مقدار

همش استرس دارم نکنه مثه این ژل اولیه جذب شه این بار  بخدا تو این موقعیت گرونی ب زور نامزدمو را ...

من یجا زدم ترمیم هم رفتم بازم چیزی نموند مارکشم نمیدونم چی بود

فرم و ایناش خوبه گلوله هم نشده که خیت باشه گلوله شده و اینا . من ساوه هستم دکترم مال جردنه که ساوه ه ...

ن اوکیه مشکلی نیست فقط جای خوب برووو دگ. بعد بستگی ب بدنتم داره ها ی سری بدنا زود جذب میکنن 

فدات من اولین بار زدم دوماه بعد دوباره رفتم شارژ کردم  ی کم جذب شده بود ولی نزدیک ۱ساله ک دارمش ...

عع 😍من ۲۲ روز پیش زدم ولی تحمل ندارم منتظر باشم تا دو ماه گفتم امروز برم ترمیم چون دکترم گفت کبودی هاش رفت بیا منم پس باز دنبی بزنم ایشالله که بمونه 🥺