2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مخالف تک فرزندیم ولی اگه مستاجری نیار  تو خرجش میمونی اینم که میگن بچه روزیش با خودش میاد ح ...

ببین من به تجربه دیدم سر بچه دوم شوهرم کار خیلی خوبی گیرش اومد 

چرا انقد راحت میگی حرفه ایه قرانه و اینکه یه وقتایی گیر و گور دیگه به کار ادم میفته و البته روایتم داریم که خدا مطابق با ظنی که داری باهات رفتار میکنه 

من اصلا خوشم نمیاد بحث اعتقادی کنم ولی وقتی اعتقادات یکیو میبرید زیر سوال خب ادم مجبوره جواب بده شرمنده

سلام منم این کارو کردم و واقعا راضیم  یه ذره اطلاعات روانشناسی داشته باشی خواهی دانست که خواهر ...

✅️✅️✅️✅️✅️

خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
ببین من به تجربه دیدم سر بچه دوم شوهرم کار خیلی خوبی گیرش اومد  چرا انقد راحت میگی حرفه ایه قر ...

منم کاملا اعتقاد دارم بچه روزیشو میاره 

یعنی به چشم دیدم...بعد پسرم هم خونه خریدیم هم ماشین.

درسته خونمون کوچیکه ولی خب برا ما مثل معجزه بود خدارو شکر

من خواهر ندارم و یه داداش دارم با این که خانوادم از نظر مالی خوبن ولی نبود خواهر همیشه اذیتم میکنه ...

✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️

خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
من خودم یه بچه دارم  تو شرایطی بزرگش کردم که همیشه تو خونم بهترین میوه و آجیل و گوشت و مرغ بود ...

دقیقا سفره ها داره هر روز کوچیکتر میشه

منم اوایل خیلی میرسیدم به این چیزا

الان دیگه نمیشه

فعلا قید بچه دومو زدم تا شرایطم بهتر بشه انشالله

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه والا آن چنان نه مستاجریم ولی شکر میگذرونیم

توکل به خدا کنید و برید تو کارش 

خدا از جاییکه فکرشو نمیکنید روزیشو میرسونه

گول فضای مسموم افرادی که میگن ما تو خرج یکیش موندیم نخورید باور کنید راهها یجوری باز میشن براتون که فکرشم نمیکنید .

ما از پارسال همین موقعها مردد شده بودیم رو دومی بلطف خدا یکسری موانع بقدری عجیب و راحت از سر راهمون برداشته شد میگم وقتی دنیا  بیاد قراره خدا چجوری سورپرایزمون کنه

با خدا معامله کنید یا علی بگید و برید تو کارش.خانواده سرمایه ی ادمه تو این روزای بی مهری 

حالا دو تا که واقعا چیزی نیست ولی خیلی بهتر از یکیه خیلییی