2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم بناس خداروشکر خوبه درآمدش ولی آن چنانم نه بچه اولم زیر نظر دکتر باردار شدم واسه دوم هم اقدام ک ...

من خودم یه بچه دارم 

تو شرایطی بزرگش کردم که همیشه تو خونم بهترین میوه و آجیل و گوشت و مرغ بود ولی الان دیگه با وجودی که یدونه هست نمیتونم مثل قبل بهش برسم حتی از نظر تغدیه 

با وجودی که همیشه دلم بچه دوم میخواست نیاوردم 

سلام منم این کارو کردم و واقعا راضیم  یه ذره اطلاعات روانشناسی داشته باشی خواهی دانست که خواهر ...

عزیزم ممنون یکم ته دلمو روشن کردی بخدا بچمون میبینم خیلی دلم واسش میسوزه خیلی تنهاس

نه والا آن چنان نه مستاجریم ولی شکر میگذرونیم

من مخالف تک فرزندیم ولی اگه مستاجری نیار 

تو خرجش میمونی اینم که میگن بچه روزیش با خودش میاد حرفه 

خدا بهمون عقل داده 

عزیزم ممنون یکم ته دلمو روشن کردی بخدا بچمون میبینم خیلی دلم واسش میسوزه خیلی تنهاس

پسرهای من واقعا به هم وابسته ان

وقتی هنوز دومی نیومده بود

باید برا اولی همبازی) دختر عمه) میاوردم خونه براش

الان با هم سرگرمند و از هم لذت میبرن

و ما هم از اونا لذت میبریم و من هم فقط ۶ ماه اول سختم بود الان کلی راضیم و به کارهام میرسم

من خواهر ندارم و یه داداش دارم با این که خانوادم از نظر مالی خوبن ولی نبود خواهر همیشه اذیتم میکنه

بعضی چیزاها با همه پولهای دنیا نمیشه خرید

از العان غصه دخترمو دارم که خواهر نداره