2777
2789

انگیزه گرفتم بخونم اما مشکل اینه من ۵ ماه زمان دارم این آخرین فرصتمه رشته انسانیم یعنی در حدی پایم ضعیفه حتی عربی ماضی مضارع سر در نمیارم حتی تست های عربی تشخیص نمیدم ریاضی وفنون هم همینجوری هستم به شدت پایه ام ضعیفه بنظرتون تو ۵ ماه بخونم با جدیت میشه چه رتبه ای تقریبا اورد میشه بگید چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چطور به خودش اجازه داده بره خواستگاری کسی که دخترش محسوب میشه  ملت رد دادنا

اینجوری گفته مخاطب جذب کنه😑

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

وای اسی پس‌خیلی تلاش کن قبول شی 

یعنی پدر مادرت چطور دلشون اومد اصلا قبول کنن اون یارو بیاد خواستگاری 

خدایا شکرت بابت داشتن دخترم 👶🏻🩷 عمر مامان بی صبرانه منتظر دیدار باهاتم قول بده سر وقت و صحیح و سالم بیای پیشم قشنگم 🌝🍒 تاریخ. ¹⁴⁰²,⁶,¹⁷

سلام.با این شدت از ضعیفی که گفتین تو پنج ماه با جدیت ام بخوای بخونی نمیتونی رتبه ی خوبی بیاری.وقتی ۱۹سالته پس آخرین فرصتت نیس.اگه واقعا قصد ادامه تحصیل داری باید از پایه بشینی بخونی کلاسم باید بری با این حد ضعف.خواستگاری مرد ۳۸ سالته باعث شده به فکر ادامه بیوفتی🤔

من حسابم ز همه مردمِ این شهر جداست!                   من امیدم به خدا؛بعدِ خدا هم به خداست.