2777
2789
عنوان

تست بارداری

460 بازدید | 34 پست

یك روز قبل از پریودیم رابطه بدون دخول داشتم و منی روی من ریخته نشد فقط احتمال دادم ك شاید پیشاب بهم خورده باشه و ۵ ساعت بعد قرص اورژانسی خوردم و ۶ روز بعد پریود شدم ک ۳ روز طول کشید و خون ریزی معمولی داشتم کمتر از پریود عادی خودم بود و یه هفته بعد خون ریزی درد زیر شکم(هم چپ و هم راست)و پاهام و کمرم درد می‌کنه(میگیره و ول میکننه)۱۶ روز بعد از رابطه هم بی بی چك زدم ک منفی بود و امروز بعد ۱۸ روز آزمایش خون بتا دادم.به نظرتون نشون میده ک باردارم یا ن دیگه؟

لطفاً جواب بدید 

اره نشون میده

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من هر ماه اقدام به بارداریم  و باردار نمیشم 

بعد شما با پیش اب؟

اصلا امکان نداره خیالت راحت

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا

اولا امکان بارداری هرلحظه وجود داره حتی با پیش...اب اما به شرطی که کاملا داخل ریخته بشه.

آزمایش و بیبی چک هم بسته به دوره سیکل ماهانه بین ۳۰ تا چهل روز درست نشون میده شما باید صبر کنی اگر ماه بعد عقب انداختی یا پریود نشدی آزمایش بدی نه ۱۶ روز بعد ضمنا اگه مجردی تو سوابقت ثبت میشه که تست بارداری دادی 

با تجربه دوتا بارداری اگر جواب سوالتو بدونم میگم گلم اگه ندونم میگم که بلد نیستم❤

من خودمم یه بچه دارم

اما ایندفه دوماه تلاش کردم باردار نشدم البته دوماه پشت سرهم نیود فاصله افتاد 

ایندفه دکترم لتروزول داده بعد من همیشه تست تخمک گذاری میزارم روز ۱۳ دلدرد تخمک گذاری دارم و ۱۴ تست مثبت میشه 

اما این دوره لتروزول خوردم امروز ۱۱ دورمه دلدرد شدید دارم طرف راست و تستمم تقریبا پر رنگ بود فک کنم فردا پر رنگ پر رنگ بشه 

امکان داره چنین چیزی؟؟ که جلو بیفته 

یا چون لتروزول تخمک تقویت میکنه ممکنه دوسه تخمک داشته باشم که اینجوریه؟؟ دارم خل میشم دیگه 

شوهرم رفته یع شهر دیگه کار 

گفت هر وقت اوکی بود برمیگردم نمیدونم کی بش بگم بیاد راهشم انقد دوره که 🙃🙃

من خودمم یه بچه دارم اما ایندفه دوماه تلاش کردم باردار نشدم البته دوماه پشت سرهم نیود فاصله افتاد&n ...

ببین دکتر من متخصصه گفت یک شب درمیون اگر شبی احساس کردی تخمک گذاریته عیب ندادهدوشب پشت هم بشه بعد گفت خودت هم ار...ضا شو احتمال باروری رو خیلی خیلی بیشتر میکنه  به همسرت بگو بیاد امشب و فردا شب 

ضمنا اسپرم ۳ روز تو بدنت رنده میمونه یعنی اگه امشب داشته باشی فردا تخمک گزاریت باشه اسپرم زنده‌ست تو بدنت بارورش میکنه 

اینارو متخصصم گفت 

ببین دکتر من متخصصه گفت یک شب درمیون اگر شبی احساس کردی تخمک گذاریته عیب ندادهدوشب پشت هم بشه بعد گف ...

شوهرم یه مشکلی پیش اومده رفته یه شهردیگه هزار کیلومتر دوره 

کاش کارش تموم بشه برسه بیاد تا فردا شب 

همه حرصم سر خوردن این قرصا میگم حالا ک خوردم الکی بی اقدام نمونه یه وقت کیستی چیزی بشن 

ببین دکتر من متخصصه گفت یک شب درمیون اگر شبی احساس کردی تخمک گذاریته عیب ندادهدوشب پشت هم بشه بعد گف ...

شوهرم همی الان را بیفته فردا این موقع میرسه😂که اصلا استراحتم نکنه بین راه

اولا امکان بارداری هرلحظه وجود داره حتی با پیش...اب اما به شرطی که کاملا داخل ریخته بشه. آزمایش و ب ...

آخه رابطه مربوط به سیکل قبلیم می‌شده و بعد اون قرص اورژانسی من پریود شدم گفتم شاید بعد ۱۸روز نشون بده آزمایش بتا ك تست دادم و منفی بود امروز