2777
2789
عنوان

کدوم امپول

168 بازدید | 15 پست

دوستان من دیروز رفتم دکتر سردرد شدید و تهوع داشتم و بیحال بودم سه تا امپول داد یکیش  Chlorpheniramine.  یکیش Ketorolac یکیش Amikacin بار اولمه میخوام از این امپولا بزنم بنظرتون کدومش درد داره یکم میترسم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ترسی نداره عزیزم حواست پرت کن جای دیگه،تلاش کن امپول قسمت پایین تر تزریق بشه تا دردی نداشته باشید

شما تاحالا تزریق کردن برات مخصوصا از اون amikacin یدونه بود عب نداشت سه تاش باهمه برا اون میترسم میگم حداقل دوتاش دردی نداشته باشه یکیش عب نداره

شما تاحالا تزریق کردن برات مخصوصا از اون amikacin یدونه بود عب نداشت سه تاش باهمه برا اون میترسم میگ ...

به شخص که تزریق انجام میده بستگی داره من خودم تزریق می کنم شخص اصلا متوجه نمیشه ولی اگر درد ندارید مسکن نزنید

دانشجوی جراحی پلاستیک،سرطان پستان
به شخص که تزریق انجام میده بستگی داره من خودم تزریق می کنم شخص اصلا متوجه نمیشه ولی اگر درد ندارید م ...

درد ک ندارم نسبت ب دیروز بهترم ولی از خونه مون همه اصرار دارن ک بزن کامل خوب شی یکم بیحالم فقط 

درد ک ندارم نسبت ب دیروز بهترم ولی از خونه مون همه اصرار دارن ک بزن کامل خوب شی یکم بیحالم فقط 

کتورولاک ۳۰مسکنه میتونی نزنی یا باهم نزنی یکم نفس عمیق بکش به امپول فکر نکن تمومه

اره کاش از امپول نمیترسیدم خوشبحال کسایی ک نمیترسن راحت میزنن بهتر از قرصه 

ترسی نداره بگو از بغل بهت تزریق کنند تا درد اصلا نباشع