2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به روش کرمانیا یادت بدم؟

البته شاید شهرای دیگه هم همینه روش شون نمیدونم

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف
به روش کرمانیا یادت بدم؟ البته شاید شهرای دیگه هم همینه روش شون نمیدونم

بگو

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
نوش جان عزیزم میشه طرز تهیه ش بگید

آرد رو با روغن حیوانی تفت میدی تا رنگش کرم تیره بشه 

مغزیجات آسیاب شده می‌ریزی توش 

پودر دارچین و زنجبیل می‌ریزی و در آخر آب جوش و عسل قاطی می‌کنی می‌ریزی 

خیلی خوشمزه و مقویه 

من دو ماهه زایمان کردم همش از اینا میخورم 

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

اول باید چهار زیره درست کنی 

زیره سیاه زیره سبز تخم شوید و رازیانه رو اسیاب میکنی مقدارشون تو نت هست من چون اماده میخرم دقیق نمیدونم 

ارد برنج رو تفت میدی طلایی شده بهش روغن حیوانی اضافه میکنی 

بعد یه قاشق چهار زیره میریزی 

از قبل گاوزبان رو با نبات بجوشون و صاف کن 

مغز پسته و گردو و فندق و بادوم رو بریز داخل ارد 

حالا گاوزبون رو اضافه کن تند تند هم بزن گلوله نشه زیرش رو کم کن تا جا بیفته 

یکم پودر نارگیل بهش اضافه کن و نوش جان 

خیلی خیلی مقویه برای زمان پریود و زایمان و زنی که بچه دار نمیشه 

یکم سیاه دونه هم میتونی اضافه کنی 

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف