بانوفخرالدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 541 عنوان مدیر باشگاه بودن چجوریه؟؟؟ 249 بازدید | 8 پست بچه ها مدیر باشگاه کارش سخته یا اسون؟؟؟اصلا چیکار میکنن، به جز اینکه در رو سرساعت باز کنن وببندندرامدش خوبه باشگاه رو اجاره کنی؟؟ 1401/11/04 | 12:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
emmma عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 2583 اگه باشگا از خودت باشه عالیه ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
مادرجانیم عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 27295 قدیما سی درصد پولی ک در میاوردیم ب مدیر میدادیم☹نمیدونم الان چطوره سال ها از ورزش دور ام
بانوفخرالدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 541 قدیما سی درصد پولی ک در میاوردیم ب مدیر میدادیم☹ نمیدونم الان چطوره سال ها از ورزش دور ام شما مربی بودی؟؟یعنی تمام شهریه ایی که میدن مال مدیرنیست؟؟
مادرجانیم عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 27295 شما مربی بودی؟؟ یعنی تمام شهریه ایی که میدن مال مدیرنیست؟؟ اره مربی بودم سی درصد درامدمون میدادیم ب هیئت واسه هزینه باشگاه و ...... شاید الان تغییر کرده باشه شرایط من هشت سالی هست نرفتم
مادرجانیم عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 27295 شما مربی بودی؟؟ یعنی تمام شهریه ایی که میدن مال مدیرنیست؟؟ ن دیگه همه شهریه برای مدیر نیست گلم پس مربی اون وسط وقت میذاره انرژی میذاره بوق ک نیست همه پول زحمتشو بده مدیر!!
بانوفخرالدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 541 ن دیگه همه شهریه برای مدیر نیست گلم پس مربی اون وسط وقت میذاره انرژی میذاره بوق ک نیست همه پول زحمتش ... فکر میکردم حقوق جداگانه به مربی میدناخه هزینه اجاره و برق وایناش خیلی بالایهاگه 70 درصد به مربی بدن که چیز زیادی نمیمونه واسه هزینه ها
مادرجانیم عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 27295 فکر میکردم حقوق جداگانه به مربی میدن اخه هزینه اجاره و برق وایناش خیلی بالایه اگه 70 درصد به مربی ... اصلا مربی هم ممکنه در ماه دو تا شاگرد بیشتر نداشته باشه خیر درامدی نداره ب اون صورت ک بخوای ملکی بخری با تمام تجهیزات و دستگاه در اختیار مربی بذاری رو شغل دیگه ای سرمایه گذاری کن بهتره
بانوفخرالدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 541 اصلا مربی هم ممکنه در ماه دو تا شاگرد بیشتر نداشته باشه خیر درامدی نداره ب اون صورت ک بخوای ملکی بخر ... مرسی که وقت گذاشتی🌹راستش شهرمون کوچیکه واین باشگاه ازهمه بهتره و حالت تک بازار رو داره واکثرا مردم میان این باشگاهمنم میخواستم اجارش کنم ولی دودلم میترسم خوب نباشه ودرامدش کم باشه